Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 10:47 [JK&M]avy-bannery-sygnatury-tapety[JK&M]
<z szaleńczym błyskiem w oku szuka podobnego tematu>
Wiem, wiem. Jest XXI w. i większość ludzi umie sobie zrobić avy, ale... . No właśnie. Wielu jest na to za leniwych . Np. ja taka kiedyś byłam. Ale teraz lubię się pobawić w takie rzeczy . Ktoś chętny?
Ostatnio zmieniony przez J-knoc'k Pon Kwi 28, 2008 07:21, w całości zmieniany 2 razy
O, coś dla mnie Wiem, że powinienem się zabrać za coś poważniejszego i czasem zrobię jakąś tapetkę czy coś, ale w sigach siedzę już długo i coś tam umiem (chyba ), przykładowo:
i aktualna:
Nie będę zaśmiecał, więc następne "prace" przedstawię później
ps: właśnie doszedłem do wniosku, że źle zrozumiałem koncepcję tematu, albo raczej: nie doczytałem, no cóż...głupi błąd
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 13:07
Wim że jest XXI wiek le ja nie umiem robić avków (lenistwo, brak znajomości programów ) więc kochanie jeśli jesteś nadal chętna to skorzystam z propozycji
moż zrobiłabyś mi avatarka z ELFIKIEM??
Ja jak zawsze chętny do takich rzeczy Younuś/J-knoc'kuś, czy sporządziłabyś mi sygnaturkę z tym kolesiem co go widać na moim avku? Sol Badguy z Guilty Gear to jest. Za avek też bym nie miał nic przeciwko Lubię być zaskakiwany, wiec graficzki do tego sama byś wyszukała. Co Ty na to?
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
A więc tak... kolejka się robi sięęę . Jak tylko w czwartek usiądę na spokojnie do kompa, to zacznę działać .
A skoro Makaryn się, za przeproszeniem, wpieprzył do mojego tematu, zmieniam temat na ten, który teraz jest .
Whatever .
Oczywiście, jeżeli Makaryn się zgodzi >.< .
Przepraszam, że się wpieprzyłem Sądziłem, że o co innego chodzi no i tak jakoś wyszło (yh, pośpiech) Poza tym, oczywiście że się zgadzam Będę miał teraz troszkę czasu, bo majówki i takie tam duperele to będe mogł coś zrobić
Poza tym ja się pokusiłem o zrealizowanie pierwszego zamówienia, bo nie mam pojęcia czy będzie wam pasować ten typ sygnatur i nie złość się knoc'k, że Ci podbieram klienta, ale jest tyle zamówień, to pomyślałem, że nic się nie stanie Poza tym w przyszłości nie będę miał takiego tempa, a teraz znalazłem chwilkę
Namida, Ty poszłaś na "pierwszy ogień" Jak się nie podoba to gadać, będę się starał
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 18:19
to skoro widzę że się kroi spółka to czy taki malutki bziko-elfcio-człowieczek oprócz avka może prosić o sygnaturkę z elfiątkiem jakimś?? ślicznie proszę (jeśli jest problem mogę podrzucić jakieś łobrazeczki )
Kujuęęęęęęęęęęęęęęęęęe!!! Jeszcze sobiem na ava poczekam Ale bardzo dziekuję za sygne!
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Oto moje DUZE zamowienie (potem dam wam spokuj na dlugi czas)
avki 100x100 onagaiiii
1:
Para ubrana na czarno
Sygna z moja ukochana paraaa . Prosze tlo bez zbednych "nowoczesnych" efektow ... tak zeby pasowala do stylu ich strojow ... i blagam bez napisow
2:
Lulu (w czarnych wlosach)
Jak by mozna bylo go zrobic cos w guscie
TEGO tez z napisem " SEXY BACK" <333
3:
Z tego tak zeby bylo wiac twaze obojga <3 i prosze rowniez bez napisow .... (avatar)
}
4:
Arcik
Tutaj komplecik sygna i avek w dowolnosci wykonania :333
Wiem ze to kupa roboty , wiec jestem wdzieczna z gory *wielki uklon* !
Ostatnio zmieniony przez AkatsukiNoShin Wto Kwi 29, 2008 14:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum