Czyli mam na Twojej sygnaturce pozostawić puste białe okienko, tak? Ono ma być w takim samym kształcie o takiej samej wielkości jak to do którego dałaś link?
Hmm może nie tyle całe bialuchne co np. rozjaśnic jakoś taki kawałek, żeby po prostu było widac tekst. Próbowałam coś zrobic w paint shopie, ale najwyraźniej totalnie nie mam do tego smykałki, bo efekty mojego działania zawsze pozostawiały wiele do życzenia (tzn. nie wiem nawet jaką częśc obrazka wyciąc do sygnaturki XD).
Hmm, tak czy siak wstępnie coś mamy, będzie źle to się coś wymyśli. Swoją drogą dla siebie niedługo coś takiego wymyślić będę musiał, jak już zrozumiem na jakiej zasadzie to działa
Makaryn jagby ci sie doszlo jak pokierowac sygna zeby wygladala jak Kayrhandros'czy Crystal'a ztad to daj znac ... bo ja jednak sie w ustawieniach sygny calkowicie gubie D
BTW, tu jest coś bardzo pożytecznego jeśli ktoś jeszcze nie widział -> http://myanimelist.net/forum/?topicid=7256
Mi się osobiście przydało, bo bez tego bym chyba nigdy nie pojęła o co biega w tych sygnach XD.
Więc to tak wygląda sprawa? No to pięknie! W takim razie i Twoja może sygnaturka (tak mi się wydaje) wyglądać jeszcze ładniej No ale, cieszę się, że ta Ci się podoba, a jak coś lepszego wymyślę to wrzucę tutaj
edit: Wyszło, ale niestety to forum pomniejsza obrazki, wiec i mój zostaje zmniejszony Jeśli ktoś chce zobaczyć to zapraszam do tego tematu na dole: http://myanimelist.net/forum/?topicid=18231 Szczerze mówiąc to nie jest aż takie trudne
Jakos tak niemoge sie nacierpiec patrzac jak sie nudzisz po nocach wiec mam dla ciebie troszu zabawy:
(pierwsze jest ZUEE ... bardzo ZUEEE ... przypomne tylko ze to jest oficjalny art ~~~~ >D)
Sygne z tym : SLiczny no nie ? >D (jak co to mam tez wieksza wersje *3*
I stad az dwa awatarki: kilken
C.C. odziedzielnie i Lulcjanek odzdzelnie ;3 senk w tym ma byc ze jak sie je "postawi obok siebie " maja dawac wrazenie calosci *~*
Tymrazem nie ograniczam - robta co chceta tylko ma byc ladnie, jak nie to bede wrzeszczec i nie dawac spokoju >D I z gory dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum