W nocy zawsze jest czas na sygny Slimarwen, Twoja sygnaturka:
Mam nadzieję, że się podoba, jeśli nie to pamiętaj o tym, aby to tutaj napisać
Podsumuję, to i Ty JK będziesz miała dobry przegląd sytuacji :
1. Slimarwen - Avatar z Elfem.
2. Good Vader - Sygna i Avek z postacią Sol Badguy
3. Namida - Avatar z http://www.fotosik.pl/pok...3f95cd547b.html
4. Drakonis - Avek 50x50 (element główny - smocze oko)
5. AkatsukiNoShin - Długie zamówienie na poprzedniej stronie
ps: ja w avkach jestem średni szczerze mówiąc, wolę mieć więcej wolnej przestrzeni
dwie wersje sygnaturek dla Good Vader'a, jak się nie podoba to mów
Tak brutalnie i bezwzględnie postawiłeś sprawę Nie jest zły, tylko przedstawiony obrazek nie podpada w moje gusta estetyczne. Poza tym z 5 minut musiałem się głowić co to jest to świecące, aż w końcu poznałem, że to jego miecz (chociaż to akurat świadczy o moim słabym zmyśle postrzegania ) Ale dzięki, że chciało się coś pokombinować dla mnie Nie to co ten leń J-knoc'k Poczekam na jej odpowiedź na moje zawołanie i zobaczę co z tego będzie
Hmmm ... TO JEST JEGO MIECZ ?!??! O_o .... Nie poznalam...
Ja też nie poznałem Ale jak się przyjrzeć to można zobaczyć, że on go tak dziwnie wskazuje w przód
I jak od kiedy się interesuję? Ja wręcz przesadnie wyrażam zainteresowanie tą serią tylko Ciebie widać nie ma przy tym nigdy Avek z Sol'em mam i walnąłem temat w dziale z grami no... A od Ky'a Ty się odczep bo o avek z nim w następnej kolejności miałem prosić Ale czekam aż się to zamówienie spełni do końca
Hmm... a mógłbyś zrobić inną? ;p tzn. tutaj Oroś taki oklapnięty... ;p jeszcze wolałabym gdyby wystąpił na niej napis "Noire". I wolałabym gdyby kolorki były zdziebko żywsze tak jak na Twojej sygnie. Najlepiej gdyby była pod styl sygny dla Slim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum