kyaaaaaaah
musze sie pochwaaaliiic
udalo nam sie z Aurore naciagnac rodzicow i tak! od pazdziernika zaczynamy nauke!
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
ooo... no prosze prosze jak sie chce to potrafi xDDDDD powodzenia w nauce
nah.. a fi póki co sama zakuwa kanji ... why ich jest tak dużo? XDDDD
mm... w english perfect u mnie też nagle dodali japoński... ciekawe kto tam uczy.. nah nah... może bym w końcu nie była najmłodszą osobą w klasie =.= ((kiedy ja chodziłam z grupą to miałam 14 lat... a moje "koleżanki" miedzy 18 a 25 ;p ... gezz.. ja to zawsze i wszędzie natrafiam na starsze towarzycho... tsuruiiiiii desuuu yooo... bo zawsze jestem wtedy na końcu =.= nah nah...))
yy... oyasuminasai xDDD ;p yhy idem już idem i nie ględzem ;p
NICCCC!!! Chciałabym się nauczyć ale w moim pieprzonym mieście nie ma warunków. I tak łaske zrobili że ostatnio karate otworzyli. A ty umiesz tak dużo więc podziwiam!!
ja w ogole zdolna jestem bo pojechalam tam z Aurore bo ona nie wiedziala gdzie ta szkola jest. i ona byla na liscie glownej a ja na rezerwowej. ale w zwiazku z tym ze przyjechalam to mnie kobieta na glowna z marszu wpisala
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
iiii juz za tydzien rozpoczynamy nauke juz sie nie moge doczekac tak wlasnie i moja niecierpliwosc jest idealnym powodem by Wam tu marudzic o tym
Ja chce sie zapisać.. I kasa nawet by się znalazła... Ale czas.. oj, to już trudniej... chyba żeby zaczynało się w poniedziałek oo 21, albo w piątek/wtorek o 16:30... i trwało najwyżej 2 h masakra! ja nie mam czasu na nic..
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum