Widze że mam przyjemnosc powitać Cię jako pierwszą!! A więc witaj!! Też całkiem niedawno dołączyłam do grona Otakowców! Mam nadzieje że będziesz tu częstym gościem i będziesz zakładać nowe tematy i co tam jeszcze chcesz bo ostatnio nie za duży tu ruch!! Mamy coś wspólnego bo z niewyjaśnionych przyczyn mimo iż widziałam wiele innych DN i Naruciak to wciąż moje ulubione mangi!! Rysujesz to fajnie!! Będziesz się mogła wykazać!!
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
jak ni da rady. bedzie koniesss swiata i wszyscy zgina a wtedy zostaniemy tylko my i bishe genialna perspektywa
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Fuck A gdzie moje dzień dobry ?
No więc dzień dobry.
O jak chcesz możemy zrobić ci imprezę powitalna. Będzie żarcie, soczki, kolorowe baloniki, maraton anime... I co tam jeszcze chcesz ;]
Ja zapodałam pomysł...to kto użyczy mieszkania ?
Smigolx napisał/a:
Molestujacy przytulas na przywitanie
Nie ma co... dopiero przyszła... a ty już koleżankę obmacujesz !
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
nic nadzwyczajnego, było bardziej ogólnym stwierdzeniem do całego opisu
UK
Bo ta Uk to jedyna perełka z zainteresowań , nie no żartuję, ale z pewnością bardzo 'kreatywna' pasja .
Seir napisał/a:
Nie ma co... dopiero przyszła... a ty już koleżankę obmacujesz !
Ja niewinny ... tylko nie pytaj jak ja się żegnam, a zresztą sama łap
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
bliss_chan etam..to da się jakoś załatwić, nie widzę problemu
Smigolx Czuje się psychicznie obmacana ... Fajnie
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum