Jestem Aleksandra mam 22 latka i z każdym rokiem nie młodnieję…
Ach mangą interesuje się mniej więcej od 13 roku życia czyli od 9 latek (jak ten czas mija).
Jaką muzykę lubię mm… Taką na jaką mam ochotę w danym momencie.
Ulubione książki: Władca Pierścieni, Harry Potter, Eragon oraz Elantris (czyli wszelkie dobre Fantazy).
Ulubione anime: Peace Maker Kurogane, Ookiku Furikabutte, Night Head Genesis, Samurai Champloo, Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou, Bus Gamer (którego nie ma dalej) oraz wiele, wiele innych! (W tym klasykę of course!).
Z Yaoi (anime) uwielbiam: Zetsuai/Bronze, Junjou Romantica, Winter Cicada oraz oczywiście Pico to Chico - Chico is so CUTE!!!
Z Shounen-ai (anime) uwielbiam: Loveless, Monochrome Factor, Princess Princess oraz Koutetsu Sangokushi - nie wybaczę im, że Koumei ani razu nie pocałował mojego biednego Rikuson’a!!! Oni w ogóle NO KISSES w tym anime
No i tak w ogóle to mi miło znaleźć się na forum po polsku bo ja tylko na tych anglojęzycznych jestem.
Jeśli chcecie odwiedźcie mnie na YouTube.com/user/hitomi2oo7 lub LiveVideo.com/hitomi2oo7
I jeszcze jedno. Proszę bez „czułych pozdrowień” bo to mi się kojarzy z Filmu „Facet Demolka” z Sylwestrem Stalone i ich „czułe pozdrowienia obywatelu/obywatelko”. Lubię ten film ale bez przesady (szczególnie trapią mnie te trzy muszelki w toaletach - dalej nie wiem do czego służą). Wystarczy, że powiecie zwykłe cześć. K?
Jeee Dzień dobry
Fantazy ? Już cię lubię ( choć do Eragona jakąś specjalna sympatia nie pałam ).
Pico to Chico
Jak yaoi i shounen-ai lubię to, to mnie akurat powaliło
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
tu się zgodzę ^ ^ Fantasy jest fajna ale Eragon nie (nie licząc Murtagha )
Fitaj! ;* ;*
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 17:06
hitomi2oo7 napisał/a:
Samurai Champloo
*.* popieram popieram
hitomi2oo7 napisał/a:
Zetsuai/Bronze
nie lubie tej kreski =x= niestety większość yaoiców właśnie taką jest obdarzona ==
hitomi2oo7 napisał/a:
Junjou Romantica
Hell yeah! x3 czytałam mange anime tez widziałam ..x3
hitomi2oo7 napisał/a:
oczywiście Pico to Chico
. . . błagam nie ... Pico zachowuje się jak supah shoujo shoujo dziewczyneczka ... bleach .. ja rozumie że uke ma być słodkie ale to jest przesda oxO
hitomi2oo7 napisał/a:
czyli wszelkie dobre Fantazy
Ummm .. Ptarchett?
hitomi2oo7 napisał/a:
Z Shounen-ai (anime) uwielbiam: Loveles
<hug> Loveless jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki cudny *.* (i to jest własnie cudne uke .. nie pico == zresztą pico ma spore zapędy pod seme .. ale takie przesłodzone które w trakcie pełni role uke oxO)
Z Yaoi (anime) uwielbiam: Zetsuai/Bronze, Junjou Romantica, Winter Cicada oraz oczywiście Pico to Chico - Chico is so CUTE!!!
powyższe pozycje oglądałam, ale co do uwielbiania to z nich ogranicze się do Junjou Romantica ;p a tak na marginesie to uwielbiam Close the last door ;p <<i nie moge doczekać sie 2-go epka >>
ekhem... ten tego i owego... witam nową osóbkę która obejrzała co nie co animców
Cytat:
I jeszcze jedno. Proszę bez „czułych pozdrowień” bo to mi się kojarzy z Filmu „Facet Demolka” z Sylwestrem Stalone i ich „czułe pozdrowienia obywatelu/obywatelko”. Lubię ten film ale bez przesady (szczególnie trapią mnie te trzy muszelki w toaletach - dalej nie wiem do czego służą). Wystarczy, że powiecie zwykłe cześć. K?
... ... trudno ;p niech Ci sie pokojarzy... Fi bedzie cruel na dzień dobry ((dobry wieczór ? ;p chciaż dla kogo dobry dla tego dobry ;p ))
dobra... bo mnie znienawidzisz ... już sobie ide... ;p
Ah kocham to anime! Wiesz może gdzie da się ściągnąć odcinki? (mam tylko 7 ;<)
Na Veoh-u sprawdz bo tam wszystkie oglądałam.
[ Dodano: Pon Cze 23, 2008 01:20 ]
Namida napisał/a:
Seir napisał/a:
tu się zgodzę ^ ^ Fantasy jest fajna ale Eragon nie (nie licząc Murtagha )
Kwestia gustu
[ Dodano: Pon Cze 23, 2008 01:27 ]
alathriel napisał/a:
hitomi2oo7 napisał/a:
Zetsuai/Bronze
nie lubie tej kreski =x= niestety większość yaoiców właśnie taką jest obdarzona ==
Oj hyba ktoś mało yaoi czyta bo anime Zetsuai/Bronze miało mieć taką właśnie charakterystyczną kreskę. Z reszta Zetsuai/Bronze to już klasyka (choć oststnio w moje łapki wpadły czaptery z Bronze Restart i się barszo z tego powodu cieszę ^__^)
[ Dodano: Pon Cze 23, 2008 01:31 ]
alathriel napisał/a:
hitomi2oo7 napisał/a:
oczywiście Pico to Chico
. . . błagam nie ... Pico zachowuje się jak supah shoujo shoujo dziewczyneczka ... bleach .. ja rozumie że uke ma być słodkie ale to jest przesda oxO
To chyba nie widziałaś 2OAV-y a już 3-cia sie szykuje
[ Dodano: Pon Cze 23, 2008 01:41 ]
Fi napisał/a:
hitomi2oo7 napisał/a:
powyższe pozycje oglądałam, ale co do uwielbiania to z nich ogranicze się do Junjou Romantica ;p a tak na marginesie to uwielbiam Close the last door ;p <<i nie moge doczekać sie 2-go epka >>
Manga Close the last door jest lepsza od anime szkoda tylko, że taka króciutka tylko dwa volumy A w anime Junjou Romantica są poucinane co soczystsze kawałki z mangi ale i tak miło się ogląda
[ Dodano: Pon Cze 23, 2008 01:43 ]
Fi napisał/a:
ekhem... ten tego i owego... witam nową osóbkę która obejrzała co nie co animców
To tylko czubek góry lodowej
Ostatnio zmieniony przez hitomi2oo7 Sro Cze 25, 2008 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Manga Close the last door jest lepsza od anime szkoda tylko, że taka króciutka A w anime Junjou Romantica są poucinane co soczystsze kawałki z mangi ale i tak miło się ogląda
tio ide szukać mangi xDDD kyaaa
hitomi2oo7 napisał/a:
Fi napisał/a:
a nie masz może konta na www.myanimelist.net ? XD bo bym bardzo była ciekawa wszystkich pozycji które obejrzałaś
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 02:05
hitomi2oo7 napisał/a:
Oj hyba ktoś mało yaoi czyta bo anime Zetsuai/Bronze miało mieć taką właśnie charakterystyczną kreskę.
<dostała ataku śmiechu i tarza się po podłodze> ty naprawdę nie wiesz do kogo mówisz... xDDD Jestem największą yaoistką na forum, prekursorem , zresztą zwerbowałam połowę jak nie więcej) niewinnych duszyczek tego form (poprzedniej odsłony) do ukochanego naszego zUa *.*
Yaoiców przeczytałam taką masę że nawet nie jestem w stanie tego policzyć oxO (ewentualnie oglądałam -> czyt. Rawy ) A kreska w zetsuai mi się po prostu nie podoba. Moj wybór. Mam taką masę tytułów do wyboru że mogę sobie pozwolić na zrezygnowanie z tego konkretnie tytułu (choć niedługo mi zabraknie rzeczy do czytania ==. Coraz częściej okazuje się ze to co z takim trudem uda mi się ściągnąć już czytałam == a po opisie naprawdę ciężko się skapnąć zwłaszcza jeśli czytałam coś 2 lata temu a skojarzyć mi sie uda dopiero po przeglądnięciu kilku stron )
Szkoda ze animców jest tak mało :< nie ma co oglądać
hitomi2oo7 napisał/a:
widziałam niestety obie (to była desperacja ... oxO serio , powinnam była po pierwszej sobie odpuścić ==)
Jeśli napisałaś takiego posta nic dziwnego, że pomyślałam iż ów OAV-ki nie oglądałaś. Pico gra w niej rolę nie tylko typowego Uke ale także całkiem nieźle wychodzi mu rola Seme ( w dodatku bardzo długa jest ta scenka hehehe).
alathriel napisał/a:
hitomi2oo7 napisał/a:
widziałam niestety obie (to była desperacja ... oxO serio , powinnam była po pierwszej sobie odpuścić ==)
Rzecz gustu. Ja jestem fanka shotacona wiec mnie sie podobało i to bardzo
[ Dodano: Pon Cze 23, 2008 22:05 ]
alathriel napisał/a:
Coraz częściej okazuje się ze to co z takim trudem uda mi się ściągnąć już czytałam == a po opisie naprawdę ciężko się skapnąć zwłaszcza jeśli czytałam coś 2 lata temu a skojarzyć mi sie uda dopiero po przeglądnięciu kilku stron )
Szkoda ze animców jest tak mało :< nie ma co oglądać
Na całe szczęście jest jeszcze wiele mang w których można zawiesić oko na ślicznych bishounenkach mimo iż nie sa to mongi Yaoi. A ogólnie rzecz biorac to ja jestem baaaardzo cierpliwą osobą więc czekam na nowe czapterki Komatty, Crimson Spell, Lovelessa itd
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 21:37
Cytat:
Jeśli napisałaś takiego posta nic dziwnego, że pomyślałam iż ów OAV-ki nie oglądałaś. Pico gra w niej rolę nie tylko typowego Uke ale także całkiem nieźle wychodzi mu rola Seme ( w dodatku bardzo długa jest ta scenka hehehe).
No on był seme ... ale pełnił role uke ... brrr jakoś nie moge cukierkowego pico ==
hitomi2oo7 napisał/a:
Rzecz gustu. Ja jestem fanka shotacona wiec mnie sie podobało i to bardzo
rzesz gustu ja nie lubi szota ... raczej .. choć zdarzają się wyjątki ... dużo wyjątków ... a jednak pico do nie nie przemawia ==
hitomi2oo7 napisał/a:
Na całe szczęście jest jeszcze wiele mang w których można zawiesić oko na ślicznych bishounenkach mimo iż nie sa to mongi Yaoi. A ogólnie rzecz biorac to ja jestem baaaardzo cierpliwą osobą więc czekam na nowe czapterki Komatty, Crimson Spell, Lovelessa itd
TxT niestety w yaoi wpakowałam tez shounen-ai kiedy mówiłam o tym że nie mam co czytać ==
zawsze zostaje mi shoujo ... <mryg mryg> albo i nie
hitomi2oo7 napisał/a:
Fi napisał/a:
a nie masz może konta na www.myanimelist.net ? XD bo bym bardzo była ciekawa wszystkich pozycji które obejrzałaś
Nigdy nie próbowałam tego wszystkiego umieścić na żadnej liście. Oj przez tyle latek to mi się pewnie uzbierało ale jakoś nie lubię się przechwalać tylko wiem, że tego naprawdę dużo Pewnie jak u większości tu obecnych na tym forum
Nigdy nie próbowałam tego wszystkiego umieścić na żadnej liście. Oj przez tyle latek to mi się pewnie uzbierało ale jakoś nie lubię się przechwalać tylko wiem, że tego naprawdę dużo Pewnie jak u większości tu obecnych na tym forum
szkoda ;p lista fajna rzecz naprawde
a co do większości obecnych na forum... to umarłam.... ale tutejsza większość ((zakładam około 67%)) forum to z tego co wiem ogranicza się od kilku do kilkunastu serii i na tym koniec ;p ((a nie kilkuset jak przystało na fana anime i mangi ))
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 21:57
Fi napisał/a:
a co do większości obecnych na forum... to umarłam.... ale tutejsza większość ((zakładam około 67%)) forum to z tego co wiem ogranicza się od kilku do kilkunastu serii i na tym koniec ;p
true true .. ale i tak jest nieźle w porównaniu do pierwszej osłony forum gdzie 90% znało wyłącznie jedne tytuł czyli (uwaga fanfary) shaman king
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum