Fi napisał/a:
a co do większości obecnych na forum... to umarłam.... ale tutejsza większość ((zakładam około 67%)) forum to z tego co wiem ogranicza się od kilku do kilkunastu serii i na tym koniec ;p
true true .. ale i tak jest nieźle w porównaniu do pierwszej osłony forum gdzie 90% znało wyłącznie jedne tytuł czyli (uwaga fanfary) shaman king
wiesz... powiem ci tak po cichu... że tam to i były osoby które nawet i Shaman king nie znały ale przemilczmy to
a co do większości obecnych na forum... to umarłam.... ale tutejsza większość ((zakładam około 67%)) forum to z tego co wiem ogranicza się od kilku do kilkunastu serii i na tym koniec ;p
true true .. ale i tak jest nieźle w porównaniu do pierwszej osłony forum gdzie 90% znało wyłącznie jedne tytuł czyli (uwaga fanfary) shaman king
WOW Nie miałam pojęcia, że na tych polskich forach taki prześwit Na tych angielskich to aż pęka w szwach
WOW Nie miałam pojęcia, że na tych polskich forach taki prześwit Na tych angielskich to aż pęka w szwach
Nu na angielskich jest lepiej jeśli o to chodzi ale hej .. po to tu jesteśmy żeby zachęcić do innych tytułów także naszych ludków
Of course Ja bardzo bym chciała, żeby ktoś chciał przeczytać Air Gear bo mu go poleciłam albo One Piece. Ja je uwielbiam!!! Szczególnie za bezbłędne poczucie humoru autorów tych mang.
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 12:35
nie no tu to popłynęłam totalnie, nie przywitałam się ani nic
(pada na twarz) proszę uniżenie o wybaczenie tego haniebnego czynu!!
teraz mogę się witać: OHAAAAAAAAAAYOOOOO!!!
zawsze jestem kiepska w powitaniach i nie wiem co tu za dużo pisać... mam nadzieję że będziemy się dogadywać, że będzie Ci tu faaaaaajnie i eee... że wytrzymasz z kimś tak kopniętym na psychice jak ja... em i to na razie tyle...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum