powiem ci że skończyłam ją czytać i urocza była x3
^3^ niach niach niach
[ Dodano: Wto Wrz 23, 2008 18:41 ]
Teraz polecam oczywiście jeśli jeszcze nie czytaliście, mangusię pod tytułem Bokura wo Shihaisuru Kotoba - jest to mangusia o dwóch braciach (przyrodnich). Tatsuki to młodszy z braci skrycie pałający uczuciem do Sory starszego brata, który jest bardzo opiekuńczy. Ich rodzice zginęli i Sora zrezygnował ze szkoły aby zaopiekować się młodszym bratem i jego potrzebami. Mylicie się jednak jeśli myślicie, że Tatsuki będzie molestował swojego "brata", wręcz przeciwnie, robi wszystko co tylko może żeby ograniczyć swoje kontakty z bratem. Jednak Sora nie potrafi żyć bez jedynego członka rodziny jaki mu pozostał i nie zdajac sobie sprawy z uczuć Tatsukiego sprawia, że ten musi siłą woli powstrzymywać się od posunięcia się dalej niż mógłby pozwolić sobie na to jakikolwiek brat. W między czasie wyniknie także wiele różnych kompikacji ale nie będę wam psuć zabawy Zapraszam do czytania
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 16:48
hitomi2oo7 napisał/a:
eraz polecam oczywiście jeśli jeszcze nie czytaliście, mangusię pod tytułem Bokura wo Shihaisuru Kotoba - jest to mangusia o dwóch braciach (przyrodnich). Tatsuki to młodszy z braci skrycie pałający uczuciem do Sory starszego brata, który jest bardzo opiekuńczy. Ich rodzice zginęli i Sora zrezygnował ze szkoły aby zaopiekować się młodszym bratem i jego potrzebami. Mylicie się jednak jeśli myślicie, że Tatsuki będzie molestował swojego "brata", wręcz przeciwnie, robi wszystko co tylko może żeby ograniczyć swoje kontakty z bratem. Jednak Sora nie potrafi żyć bez jedynego członka rodziny jaki mu pozostał i nie zdajac sobie sprawy z uczuć Tatsukiego sprawia, że ten musi siłą woli powstrzymywać się od posunięcia się dalej niż mógłby pozwolić sobie na to jakikolwiek brat. W między czasie wyniknie także wiele różnych kompikacji ale nie będę wam psuć zabawy Zapraszam do czytania
No motyla noga! Przecież ci napisałam, że nie są ze sobą spokrewnieni, to tak jakby nie bracia ... Eee dobra nie będę się rozwodzić nad tą mangusią, bo ja sobie ją oglądnęłam i baaardzo mi się spodobała (nama ty #w%k!?r?!# A jak było z Yatteraneeze, co? Nie przeczytałaś jeszcze nawet pół strony i już krzyczałaś, że nie! Teraz robisz dokładnie to samo deprecha...) Może inni będą chcieli sobie sprawdzić co to za manga (ma tylko 1 volume)
A czytałaś Wild Fangs? Bo jak tak to zainteresuje cię, że niedawno wyszedł nowy volume i nosi nazwę Wild Rose (niestety stanęli na czwartym czapterku i na ciąg dalszy trzeba będzie poczekać), kreska jest tak śliczna, że muszę na nią poślepić przynajmniej raz dziennie Sama historia o ludziach bestiach i osobach przeznaczonych do panowania nad nimi jest taaaaaaaaaaaaaka śliczna, że aż nie można przejść obok niej obojętnie! Polecam!!!
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 06:51
hitomi2oo7 napisał/a:
A czytałaś Wild Fangs? Bo jak tak to zainteresuje cię, że niedawno wyszedł nowy volume i nosi nazwę Wild Rose (niestety stanęli na czwartym czapterku i na ciąg dalszy trzeba będzie poczekać), kreska jest tak śliczna, że muszę na nią poślepić przynajmniej raz dziennie Sama historia o ludziach bestiach i osobach przeznaczonych do panowania nad nimi jest taaaaaaaaaaaaaka śliczna, że aż nie można przejść obok niej obojętnie! Polecam!!!
hehehe, ale nam bije Skoro już nam odbija to polecam jeszcze jedną przesłodką i śliczną mangusię - Aishiteru - Youko Fujitani. Coś jest w prostocie kreski tej mangi a ciepło przedstawiona historia zwyczajnie zakochanych ludzi wprawia w naprawdę dobry nastrój
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 13:40
hitomi2oo7 napisał/a:
hehehe, ale nam bije Skoro już nam odbija to polecam jeszcze jedną przesłodką i śliczną mangusię - Aishiteru - Youko Fujitani. Coś jest w prostocie kreski tej mangi a ciepło przedstawiona historia zwyczajnie zakochanych ludzi wprawia w naprawdę dobry nastrój
kreseczka wydaje sie słodka x3 <okładka> i jak soie znajde to ładnie ściągne x3
a moje źródełko odżyło (po 2 miseiącach ale JEST!) x3
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 16:56
Cytat:
to dobrze!
czy ja wiem
hitomi2oo7 napisał/a:
ach zu! ja tam często raczej nie bywam wolę mangatraders (ma już 758 pozycji z gatunku yaoi i 144 pozycje z gatunku shounen-ai)
aja wole tamto forum takich zasobów angielskich skanów nie ma nikt *.* (a mają cały dział na yaoi/shounen-ai) w cholerę tego tam jest oxO )
A na mangareaders jakoś nigdy nie wiem jak szukać jeśli nie znam tytułu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum