A na mangareaders jakoś nigdy nie wiem jak szukać jeśli nie znam tytułu
Nie kumam? Wystarczy, że wpiszesz sobie w serch: yaoi lub shounen-ai i wszystkie tytuły ci wyrzuci z danego gotunku, nic prostrzego Mam nadzieję, że ci to ułatwi dostęp do istnej skarbnicy, która codziennie się powiększa!
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 08:42
hitomi2oo7 napisał/a:
Nie kumam? Wystarczy, że wpiszesz sobie w serch: yaoi lub shounen-ai i wszystkie tytuły ci wyrzuci z danego gotunku, nic prostrzego Mam nadzieję, że ci to ułatwi dostęp do istnej skarbnicy, która codziennie się powiększa!
tak bo oczywiście mądre dziecko nie zauważyło wcześniej kwadracika manga genre i wyklinała że go tam nie ma ...
<smirk>
ale fajnie.... x3 teraz mam podwójne źródełko i to oba spore
hitomi2oo7 napisał/a:
tak bo oczywiście mądre dziecko nie zauważyło wcześniej kwadracika manga genre i wyklinała że go tam nie ma ...
<smirk>
ale fajnie.... x3 teraz mam podwójne źródełko i to oba spore
nama ty byś może powiedziała czy czytałaś ostatnio coś ciekawego co?
Bo ja ostatnio znalazłam link do Komatta i wiem jak się skończy mangusia (mimo, ze skany są po chińsku ) a przynajmniej wiem w większości o co tam poszło ale jednak nie do końca Czekam z utęsknieniem na skany po angielsku!!! Jeszcze mi się udało dopaść Pico x Coco x Chico ale tam smexu ale nie podobało mi się tak jak 1-sza OVA Jakoś chyba mi się przejadło
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 19:04
otóż namolin czytał
Forest_of_Shimmer - dziwne to to było, seme jak zobaczyło uke zachowało się dość nierozsądnie, w każdym razie mangusia fajna Śliczna kreska, taki troszek pogmtwany choć niebardzo .. fajny
Karamete_de_Kudoite - to to było taaaaaaaaaaaaaakie kochane , taaaaakie cudne x3 po prostu bardzo romantyczne i śliczne <3
trzeba przeczytać
Forest_of_Shimmer - dziwne to to było, seme jak zobaczyło uke zachowało się dość nierozsądnie, w każdym razie mangusia fajna Śliczna kreska, taki troszek pogmtwany choć niebardzo .. fajny
A czytało się, czytało Ja w tej mangusi wszystko zrozumiałam i straaasznie mi się spodobała (może dlatego, że ja jestem sama dziwna ) tylko, że treść jest trochę ciężka
alathriel napisał/a:
Karamete_de_Kudoite - to to było taaaaaaaaaaaaaakie kochane , taaaaakie cudne x3 po prostu bardzo romantyczne i śliczne <3
trzeba przeczytać
tututu też czytało się! Tak stanowczo przesłodziuuuuchna mangusia i godna polecenia! Zamknięty w sobie kelner i biznesmen, który zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia ale czad!
[ Dodano: Czw Paź 16, 2008 16:29 ]
ajaja będę taka okropna, że się pochwalę znalezieniem linka do stronki z linkami do stronek grup tłumaczacych skany na język angielski yay! Ale tego tam jest! I to nie tylko mangi yaoi/shounen-ai ale te "zwykłe" też fufufu I'm the best from the best from the best! (musiała się sama pochwalić bo nik inny jej nie chwali TT__TT).
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 16:22
hitomi2oo7 napisał/a:
A czytało się, czytało Ja w tej mangusi wszystko zrozumiałam i straaasznie mi się spodobała (może dlatego, że ja jestem sama dziwna ) tylko, że treść jest trochę ciężka
zrozumieć to ja zrozumiałam, ale ale .. jak można sie rzucić na kogoś którego sie na oczy nie widziało tylko dlatego że przysłał ładny list?
hitomi2oo7 napisał/a:
ajaja będę taka okropna, że się pochwalę znalezieniem linka do stronki z linkami do stronek grup tłumaczacych skany na język angielski yay! Ale tego tam jest! I to nie tylko mangi yaoi/shounen-ai ale te "zwykłe" też fufufu I'm the best from the best from the best! (musiała się sama pochwalić bo nik inny jej nie chwali TT__TT).
hitomi2oo7 napisał/a:
alathriel napisał/a:
hitomi2oo7 napisał/a:
A co będę obcym ułatwiać życie (wiem jestem okropna )
do okropności to ci jeszcze daleko
No tu to bym się sprzeczała
<smirk> może to dlatego że ja poziom okropności określam poprzez siebie a mnie mało kto do pięt dorasta jeśli chodzi o bycie wrednym
No wiesz ja potrafię być tak okropna, że doprowadzam drugą osobę do łez lub totalnego szału
A chwilowo wracając do tematu polecam mangę Signal Red - niby wydaje się, że treść jest poważna a pod koniec teksty były tak śmieszne, że mnie rozwalały (szczególnie jednego z ojców ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum