Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:55 Formuła 1 czyli Kubicomania
Wieńczymy takie międzynarodowe sukcesy, które przechodzą do historii a tu nie ma tematu, wstyd powiadam!
Robert Kubica (ur. 7 grudnia 1984 w Krakowie) - polski kierowca wyścigowy. W 2005 roku zdobył tytuł mistrzowski w cyklu World Series by Renault. Obecnie jest kierowcą zespołu BMW Sauber w Formule 1. Kubica jest pierwszym w historii Polakiem startującym w Formule 1.
Interesuje sie ktoś F1? Oglądacie wyścigi? Wrażenia? komentarze?
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Ja muszę przyznać, że wcześniej niewiele wiedziałem o F1 (wcześniej, tzn przed wstąpieniem Kubicy do F1) Jak już zacząłem oglądać, to muszę przyznać, że mi się spodobało. Wygląda na to, że Kubica w tym sezonie będzie płatał figle Mclarenowi i Ferrari, miejmy taką nadzieję
A ja nie rozumiem ludzi, którzy wstają o czwartej rano, by to oglądać o.O
No to mnie nie rozumiesz. (; Chociaż w gruncie rzeczy można obejrzeć powtórkę, ale to nie to samo, nie te emocje.
Uwielbiam Formułę 1. Nie dlatego, że jeździ tam Kubica i karierę robi, nie dlatego, że zaczął wygrywać. Wcale nie. (;
W Formule są takie emocje jakich nie ma w innych sportach (o, przynajmniej dla mnie). Ta nieprzewidywalność. Te zjazdy do boksów... Zderzenia... I przede wszystkim te dźwięki! Ach, aż chce się oglądać i cieszyć z tym, kto wygra. A na koniec to oblewanie szampanem... (;
I know who you are:
The leader of lost souls.
Mnie oglądanie nie ciekawi i nie wytwarza wiekszych emocji . Aczkolwiek dobrze, że odnosimy wreście jakieś sukcesy w tej dziedzinie
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
To fascynujące, jak zainteresowanie jakąś dziedziną sportu nagle wzrasta kiedy jakiś Polak odnosi sukcesy w niej. Podobnie było ze skokami narciarski i Adamem Małyszem. Patrzenie jak przez kilka godzin banda gości ubranych w kondomy kolejno zjeżdża po skoczni jest nudne jak nie wiem co, a oglądanie jak Kubica pomyka tą swoją żelazną trumną po torze też nie jest zbyt ciekawe... Mi nie wystarcza, że "Polak tam jest". Jak mnie sport za cholerę nie potrafi wciągnąć to kilka sukcesów rodaka tego nie zmieni. tyle ode mnie
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 19:59
Cytat:
To fascynujące, jak zainteresowanie jakąś dziedziną sportu nagle wzrasta kiedy jakiś Polak odnosi sukcesy w niej.
Heh masz rację; jeszcze nie dawno nikogo nie obchodziła narodowa reprezentacja szczypiornistów, a tu przyszły zwycięstwa i hop
Cóż taki naród. Jesteśmy spragnieni sukcesów. A gdy tych brak niestety ale odwracamy się od sportowców. Chyba tylko w przypadku piłki nożnej zawsze jest 'nic się nie stało' XD
A formuła 1 to sport elitarny z którym wiąże się prestiż, kasa, szybkie samochody (dobra kasa kasa kasa ) i niebezpieczeństwo. Czy jest nudny? Na pewno nie nudniejszy niż golf
btw. Kubica dziś 3 miejsce na torze w Walencji XD
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
A dla mnie nudny... tylko te długie godziny zzziuuum ziuuum i ziuuum.... W wiadomościach zawsze mówią które miejsce a nawet jakby nie powiedzieli too mi tata powie i problem z głowy. No ale rozumiem zderzają się fajnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum