Zarejestruj się u nas lub też Zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Formuła 1 czyli Kubicomania
Autor Wiadomość
Vilexica 
True Otaku
<3

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:55   Formuła 1 czyli Kubicomania

Wieńczymy takie międzynarodowe sukcesy, które przechodzą do historii a tu nie ma tematu, wstyd powiadam! XP

Robert Kubica (ur. 7 grudnia 1984 w Krakowie) - polski kierowca wyścigowy. W 2005 roku zdobył tytuł mistrzowski w cyklu World Series by Renault. Obecnie jest kierowcą zespołu BMW Sauber w Formule 1. Kubica jest pierwszym w historii Polakiem startującym w Formule 1.

Interesuje sie ktoś F1? Oglądacie wyścigi? Wrażenia? komentarze?

makaryn 
True Otaku
Vamo' alla Flamenco

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 21:22   

Ja muszę przyznać, że wcześniej niewiele wiedziałem o F1 (wcześniej, tzn przed wstąpieniem Kubicy do F1) ;) Jak już zacząłem oglądać, to muszę przyznać, że mi się spodobało. Wygląda na to, że Kubica w tym sezonie będzie płatał figle Mclarenowi i Ferrari, miejmy taką nadzieję :)

Marsh 
Otaku Gate Seeker

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 21:58   

A ja nie rozumiem ludzi, którzy wstają o czwartej rano, by to oglądać o.O

Ang 
Wanderer

Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 18:28   

Marsh napisał/a:
A ja nie rozumiem ludzi, którzy wstają o czwartej rano, by to oglądać o.O

No to mnie nie rozumiesz. (; Chociaż w gruncie rzeczy można obejrzeć powtórkę, ale to nie to samo, nie te emocje.

Uwielbiam Formułę 1. Nie dlatego, że jeździ tam Kubica i karierę robi, nie dlatego, że zaczął wygrywać. Wcale nie. (;
W Formule są takie emocje jakich nie ma w innych sportach (o, przynajmniej dla mnie). Ta nieprzewidywalność. Te zjazdy do boksów... Zderzenia... I przede wszystkim te dźwięki! Ach, aż chce się oglądać i cieszyć z tym, kto wygra. A na koniec to oblewanie szampanem... (;

Where will you run?
Where will you hide?

I see the blood drip from your eyes.
I know who you are:
The leader of lost souls.

Smigolx 
Royal Otaku
LocoRoco 2 *w*

Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 12:40   

Mnie oglądanie nie ciekawi i nie wytwarza wiekszych emocji . Aczkolwiek dobrze, że odnosimy wreście jakieś sukcesy w tej dziedzinie ;)
Opening ^^ !

Good Vader 
Begging Otaku

Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 21:56   

To fascynujące, jak zainteresowanie jakąś dziedziną sportu nagle wzrasta kiedy jakiś Polak odnosi sukcesy w niej. Podobnie było ze skokami narciarski i Adamem Małyszem. Patrzenie jak przez kilka godzin banda gości ubranych w kondomy kolejno zjeżdża po skoczni jest nudne jak nie wiem co, a oglądanie jak Kubica pomyka tą swoją żelazną trumną po torze też nie jest zbyt ciekawe... Mi nie wystarcza, że "Polak tam jest". Jak mnie sport za cholerę nie potrafi wciągnąć to kilka sukcesów rodaka tego nie zmieni. tyle ode mnie :P

Ang 
Wanderer

Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 14:01   

No widzisz, bo Ciebie to nudzi, a ja na przykład lubię patrzeć jak jeżdżą i się rozbijają. xD I te dźwięęęęęki. < . 33

Where will you run?
Where will you hide?

I see the blood drip from your eyes.
I know who you are:
The leader of lost souls.

Vilexica 
True Otaku
<3

Wysłany: Nie Sie 24, 2008 19:59   

Cytat:
To fascynujące, jak zainteresowanie jakąś dziedziną sportu nagle wzrasta kiedy jakiś Polak odnosi sukcesy w niej.

Heh masz rację; jeszcze nie dawno nikogo nie obchodziła narodowa reprezentacja szczypiornistów, a tu przyszły zwycięstwa i hop ;)
Cóż taki naród. Jesteśmy spragnieni sukcesów. A gdy tych brak niestety ale odwracamy się od sportowców. Chyba tylko w przypadku piłki nożnej zawsze jest 'nic się nie stało' XD

A formuła 1 to sport elitarny z którym wiąże się prestiż, kasa, szybkie samochody (dobra kasa kasa kasa XP ) i niebezpieczeństwo. Czy jest nudny? Na pewno nie nudniejszy niż golf XP

btw. Kubica dziś 3 miejsce na torze w Walencji XD

Kayo 
Begging Otaku

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 22:55   

A dla mnie nudny... tylko te długie godziny zzziuuum ziuuum i ziuuum.... W wiadomościach zawsze mówią które miejsce a nawet jakby nie powiedzieli too mi tata powie i problem z głowy. No ale rozumiem zderzają się fajnie!! :D :D :D

..:: Otakus Gatus ::..

Dołaczus: ... p.n.e.
Postus: maximus

Odpowiedz do tematu