Ach, widziałam ... pierwsze dwa odcinki
Nie, naprawdę jakoś mnie to nie wciągnęło ... Chociaż przyznam, ze faktycznie kreska była ładniutka ... Ach i muzyka ;]
Nie mam nic przeciwko bardzo brutalnym scenom (wiele anime zawierająca te sceny są po prostu świetne). Chodzi mi raczej o fabułę i o bohaterów. Jakoś mnie to nie kręci
Chodzi mi raczej o fabułę i o bohaterów. Jakoś mnie to nie kręci
Pierwsze dwa odcinki? to skąd znasz fabułę? hmm? Naprawdę po dwuch odcinkach też mnie odrzucało... i trzeci chyba też... ale końcowe są swietne
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Całkiem wybuchowa z tego mieszanka (sporo gore + ecchi + romans + dramat + supermoce...), czyli coś dla mnie . Jak już ktoś napisał, muzyka jest świetna. Kreska też mi się podobała. Fabuła może nie jest zbyt oryginalna, bo historii typu "chłopiec pewnego razu znajduje nagą dziewczynę" było pełno, ale tutaj dochodzi jeszcze kilka ciekawych wątków. Mi się to anime podobało .
Latające nogi, ręce, głowy itp. itd. etc. Do mnie nie przemawiają.
W dodatku jakoś mało realnie to wygląda, krew jakby trochę pod różowy podchodziła
Poza tą masakrą fabułą całkiem fajna, a z postaci to tylko Lucy ma jako taki charakter.
Reszta niczym się nie wyróżnia i jak dla mnie jest nijaka.
Moim zdaniem przecenione Anime...
Elfem Lied jest dobrym anime.
Pod względem fabuły mi się podobało.
Na początku myślałam, że skończę oglądać jak te durne, głupie, debilne dzieciaki zabiły biednego, bezbronnego pieska. Ale jak Lucy te bachory potem rozszarpała, to było piękne! Ale nadal szkoda mi pieska. Biedny piesek.
Według mnie krew lejąca się wszędzie, nie wygląda zbyt strasznie. Mogli dać jej mniej, ale z scenami bardziej makabrycznymi.
Opening był niezły, ale nie na tyle żebym mogła go za długo słuchać. Graficznie anime prezentuje się ładnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum