E tam, przeginaliście ... Spłynęło po mnie to jak po gumowej kaczce w wannie Mam dobry dzień Jestem po egzaminie z japońskiego ... No cóż wyników jeszcze nie znam (może to i lepiej ?)
Nobu zwracam honor za bigos
Uż ... *rozgląda się czy nikt nie patrzy* ... a no bo ... no bo "Dokuro-chan" mnie trochę (a nawet bardzo) przeraża ... I jakoś, takoś stanęło na pierwszym odcinku =='
Ps. Nobu te podobne zainteresowania to ,a propos haremu, czy chłopców
Ps2. Znaczy ja już się domyślam ale ...
Ps3. Jak to nikt o tobie nie myśli ? Ja myślę ;]
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Nooooo Ja tez chce byc zaproszona na zimna kawe T.T i slodkosci z nacieskiem na czekolade !!! T_T Nikt o mnie nie mysliiii .... Zly z ciebie Drzemtelman (xD) Smigolx !!!
To Cię oficjalnie zapraszam, jako pełnoprawny organizator na wypad "kafka-cukierki-lody-bigos" z tym naciskiem na czekoladę, jak chciałaś .
[ Dodano: Sro Cze 11, 2008 20:32 ]
Seir napisał/a:
nawet bardzo) przeraża ... I jakoś, takoś stanęło na pierwszym odcinku =='
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum