Zarejestruj się u nas lub też Zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Devil May Cry
Autor Wiadomość
Smigolx 
Royal Otaku
LocoRoco 2 *w*

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 20:44   

Ważne, że na PieCyki wyszła 3 (specjalnej edycji :) ), nie ^_^ ? Skoro jest z tych "psowych" najlepsza :P , chyba że już grałaś :P ... ale jak nie, to polecam (i odrazu pada ^^" ) w niej to nawet ja paluchy łamię na klawiaturze, choć zazwyczaj na niej mi wygodniej xD .
Opening ^^ !

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Wto Cze 03, 2008 15:35   

troche gralam, ale malutko :cry: bo to brata kolegi bylo i moj brat mu ja oddal po tygodniu "bo to pirat a on na piratach gral nie bedzie" <_<

Smigolx 
Royal Otaku
LocoRoco 2 *w*

Wysłany: Wto Cze 03, 2008 21:18   

Bo bracia są źli, tak już zawsze jest i się nie ma nawet na to wpływu (trzeba się pogodzić) xD ! Mój brachol (starszy jeszcze jest :lmao: ) ma dmc na "plejaka" to jak go proszę o pozwolenie na wyniesienie mu pleja na weekend, noc to odrazu mordę drze xD .
Opening ^^ !

Good Vader 
Begging Otaku

Wysłany: Sob Cze 07, 2008 15:34   

A że my rozmawiamy o DMC anime a nie grze to ja skomentuję to tak... :P
Fajnie jest popatrzyć jak Dante idzie zabijać i takie tam, ale brak fabuły trochę boli. Nie da się tego namiętnie oglądać odcinek za odcinkiem, ale tak raz na tydzień kiedy to się ukazywały odcinki i nie było nic ciekawszego do roboty to czemu nie :P
No dobrze, może też tej fabuły nie było do końca brak, bo jednak demonek brzydalek się kręcił tam cały czas i knuł swoje, żeby w dwóch ostatnich odcinkach faktycznie zrobiło się ciekawie a jak nie powiem bo to by był spoiler brzydki z mojej strony :P
Nie powiem że tytuł zły, ale może mało ambitny :P Od tak sobie można obejrzeć.

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 19:39   

Good Vader napisał/a:
Fajnie jest popatrzyć jak Dante idzie zabijać i takie tam, ale brak fabuły trochę boli. Nie da się tego namiętnie oglądać odcinek za odcinkiem, ale tak raz na tydzień kiedy to się ukazywały odcinki i nie było nic ciekawszego do roboty to czemu nie :P

ooo Tyyy zUy i niedobry :devil:
oczywiscie ze sie da ogladac namietnie odcinek po odcinku ^^

Kayo 
Begging Otaku

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 17:40   

Good Vader napisał/a:
Fajnie jest popatrzyć jak Dante idzie zabijać i takie tam, ale brak fabuły trochę boli. Nie da się tego namiętnie oglądać odcinek za odcinkiem,

zgadzam się dlatego po jakimś czasie odpuściłam. Wszystko fajne i wogole ale jak mnie anime nie wciąga to nic nie poradze, ale nie dam rady oglądać. Ale pomysł bardzo fajny i Danteeee suuuper!! :D :sweet:

Sonrisa 
Wanderer
Kroczę drogą cnoty.

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 18:12   

Podzielam tutaj zdanie Good Vader'a. Anime nawet fajne, ale IMO były momenty 'przynudzone', główny bohater zazwyczaj bez większych problemów radził sobie z wrogami, więc nie było takiego napięcia typu: "Geez, Dante, co ty teraz zrobisz?! Uciekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111oneoneeoneeoneono~!11" XD

Ale ogólnie wrażenia pozytywne, jako fan gry nie mogłam sobie tgo animca odpuścić ;D Kreska i animacja na poziomie, Soundtrack piękny *_* No i Dante to jeden z moich ulubionych bishounów <3. Ma boski charakter. Dodam też, że finał w porównaniu do wcześniejszych epów był bardziej wciagający, naprawdę mi się podobał.

Resumując: IMO DMC to takie anime do zabicia czasu, na jeden raz. Aczkolwiek przyjemnie sie ogląda.

Good Vader 
Begging Otaku

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 21:50   

Sonrisa napisał/a:
główny bohater zazwyczaj bez większych problemów radził sobie z wrogami

Po prostu przychodził i wygrywał xD Taaa... Ale finał naprawdę fajny był. Znajdą się osoby, które się przyczepią, że i tak trochę kiczowato wyszło, ale mi się podobał taki nieco epicko zbudowany tam klimacik xD
Widać, że to nie miało być nic super ambitnego i tak tylko pod grę robione, dla uciechy gawiedzi :P Miły sposób na zabicie czasu i tyle :P

Seir 
True Otaku

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 21:56   

No jak to, no... Przychodził wygrywał, bo był po prostu dobry xD
Żaden stwór mu nie podskoczy bo dostanie w dziób xD
"Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”

..:: Otakus Gatus ::..

Dołaczus: ... p.n.e.
Postus: maximus

Odpowiedz do tematu