Ważne, że na PieCyki wyszła 3 (specjalnej edycji ), nie ? Skoro jest z tych "psowych" najlepsza , chyba że już grałaś ... ale jak nie, to polecam (i odrazu pada ) w niej to nawet ja paluchy łamię na klawiaturze, choć zazwyczaj na niej mi wygodniej .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
troche gralam, ale malutko bo to brata kolegi bylo i moj brat mu ja oddal po tygodniu "bo to pirat a on na piratach gral nie bedzie"
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Bo bracia są źli, tak już zawsze jest i się nie ma nawet na to wpływu (trzeba się pogodzić) ! Mój brachol (starszy jeszcze jest ) ma dmc na "plejaka" to jak go proszę o pozwolenie na wyniesienie mu pleja na weekend, noc to odrazu mordę drze .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
A że my rozmawiamy o DMC anime a nie grze to ja skomentuję to tak...
Fajnie jest popatrzyć jak Dante idzie zabijać i takie tam, ale brak fabuły trochę boli. Nie da się tego namiętnie oglądać odcinek za odcinkiem, ale tak raz na tydzień kiedy to się ukazywały odcinki i nie było nic ciekawszego do roboty to czemu nie
No dobrze, może też tej fabuły nie było do końca brak, bo jednak demonek brzydalek się kręcił tam cały czas i knuł swoje, żeby w dwóch ostatnich odcinkach faktycznie zrobiło się ciekawie a jak nie powiem bo to by był spoiler brzydki z mojej strony
Nie powiem że tytuł zły, ale może mało ambitny Od tak sobie można obejrzeć.
Fajnie jest popatrzyć jak Dante idzie zabijać i takie tam, ale brak fabuły trochę boli. Nie da się tego namiętnie oglądać odcinek za odcinkiem, ale tak raz na tydzień kiedy to się ukazywały odcinki i nie było nic ciekawszego do roboty to czemu nie
ooo Tyyy zUy i niedobry
oczywiscie ze sie da ogladac namietnie odcinek po odcinku
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Fajnie jest popatrzyć jak Dante idzie zabijać i takie tam, ale brak fabuły trochę boli. Nie da się tego namiętnie oglądać odcinek za odcinkiem,
zgadzam się dlatego po jakimś czasie odpuściłam. Wszystko fajne i wogole ale jak mnie anime nie wciąga to nic nie poradze, ale nie dam rady oglądać. Ale pomysł bardzo fajny i Danteeee suuuper!!
Podzielam tutaj zdanie Good Vader'a. Anime nawet fajne, ale IMO były momenty 'przynudzone', główny bohater zazwyczaj bez większych problemów radził sobie z wrogami, więc nie było takiego napięcia typu: "Geez, Dante, co ty teraz zrobisz?! Uciekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111oneoneeoneeoneono~!11" XD
Ale ogólnie wrażenia pozytywne, jako fan gry nie mogłam sobie tgo animca odpuścić Kreska i animacja na poziomie, Soundtrack piękny *_* No i Dante to jeden z moich ulubionych bishounów <3. Ma boski charakter. Dodam też, że finał w porównaniu do wcześniejszych epów był bardziej wciagający, naprawdę mi się podobał.
Resumując: IMO DMC to takie anime do zabicia czasu, na jeden raz. Aczkolwiek przyjemnie sie ogląda.
główny bohater zazwyczaj bez większych problemów radził sobie z wrogami
Po prostu przychodził i wygrywał Taaa... Ale finał naprawdę fajny był. Znajdą się osoby, które się przyczepią, że i tak trochę kiczowato wyszło, ale mi się podobał taki nieco epicko zbudowany tam klimacik
Widać, że to nie miało być nic super ambitnego i tak tylko pod grę robione, dla uciechy gawiedzi Miły sposób na zabicie czasu i tyle
No jak to, no... Przychodził wygrywał, bo był po prostu dobry
Żaden stwór mu nie podskoczy bo dostanie w dziób
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum