Jestem Piotrek i juz dość długo siedze w temacie m&a - teraz czas spróbować udzielania się na forum, bo ostatnio cierpie juz nie na brak czasu, by obejrzec to co mam na dysku, lecz nabrak osob do wspolnych dyskusji na temat anime i pokrewnych.
Cóż wiecej o sobie poza tym co w profilu... w krakowskiej Manddze ucze sie japonskiego, rezultaty moich wczesniejszych prob z AMV mozecie obejrzeć tutaj:
Dawniej staralem sie bywać na konwentach w Krakowie, obecnie planuje do tego wrocic. Chciałbym też w koncu poznać kogoś z Krakowa, z kim moznaby pogadac o dobrym anime.
Na zakonczenie - co lubie
Hoshi no Koe, Beyond the Clouds
Elfen Lied
Saikano
Shingetsutan Tsukihime
AIR
NGE, Kareshi kanojou no jiyou
Higurashi NNKN, HNNKN Kai
Crest of the Stars
Millennium Actress
Generał Daimos
Trigun
GTO
Berserk
Honey and Clover
Hellsing
Super Atragon
X
niektore odcinki Jigoku Shoujo i OST
Mononoke Hime i Narzeczona dla kota
(Metal Gear Solid)
dzieki, ze dobrneliscie do konca!
どうぞ よろしく お願いします。
_________________ The Good The Bad and The Ugly - I am
luv luv luv this anime ekhm znaczy się witam serdecznie
To ja mam szczęście bo sobie z siostrą o mandze i anime mogę pogadać
Forum jest fajne bo dużo ciekawych temacików no i ciekawe indywidua są na nim Ukłon w stronę Noire, Fi i alathriel (samo zUo)
WITAMY NA FORUM!!!
Z Krakowa? W krakowskiej mandze... Phm... Czy my sie przypadkiem nie znamy ?
Pewnie nie, ale ja też tam uczęszczam
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Witaj! lubisz EL, HNNKN i Jigoku shoujo? no... to dobrze
witam!
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
No witaj witaj!! aaaa z Krakowa jesteś... masz fajnie! Ja jak na studia pójde to też będe (mam nadzieje)!!! Też bym się wybrała na jakiś Krakowski konwent ale nie mam z kim!! No to pisz fajnie i duuużo!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum