Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 13:47 Czas najwyższy ^^'
Od kilku dni siedzę na forum, a jeszcze się nie przywitałem, mimo że do stałych bywalców nie należałem i nie mieliście jak mnie poznać . Myślę, że trochę razem pożyjemy , ponieważ podoba mi się atmosfera jaka tutaj panuje . Cosik o sobie wypadało by powiedzieć *udaje, że myśli*, a więc mieszkam w Raszynie (2 metry od wawki, nawet nie muszę dawać cudzysłowiu ) Imię, Bartek ( ) A! I najważniejsze, charakter strasznie paskudny .
też mam nadzieje, że bedziemy żyć heheh lol, wiem, to było debilne;p
tak czy siak elllo ;p miłego pobytu;p
Slimwaren, mimo wszystko muzyka nie ma aż tak wielkiego wpływu na gusciki, żeby odrazu było wiadomo co z niego za człowiek jak słucha tego i owego (rock/metal, ale gatunków multum). O! wiek zapomniałem podać (gafa ), ale później podam bo strasznie męczy te pytanie Ang , a ja ją lubię troszke pomęczyć
Aurorek, ja nic nie obiecywalem , póki mi się nie znudzicie to siędze z wami (zwródcie uwage na morał ) ...
Vader, każdy musi, ale mnie tam szybko nie wysyłajcie
Ang, dopiero zobaczysz jaki jest paskudny
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Witaaaaaaaaj! *podaje colę* mam nadzieję ze bedziesz z namii dłuuuuuuuuuuugo... albo jeszcze dłuuużej...
*szept* i forum nie padnie
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
O! wiek zapomniałem podać (gafa ), ale później podam bo strasznie męczy te pytanie Ang , a ja ją lubię troszke pomęczyć
Takiś ważny?
Smigolx napisał/a:
Ang, dopiero zobaczysz jaki jest paskudny
Tak? Pod jakim sensem? I co takiego zobaczę, Bartusiu?
Nie, nawet nie jest ważny, ale Ciebie to strasznie męczy, a to jest aż zabawne .
Sam w sobie jest najpaskudniejszy z paskudnych .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum