Hieh... wiesz... fajnie by było jak by mój komp mógł coś jeszcze pociągnąć...
Niestety to zadanie raczej przekracza jego możliwości... a z resztą za leniwa baba jestem na takie bajery
_________________ Dlaczego krzyż
uśmiech
rana głeboka
ja sie ostatnio zabralam za Davida Copperfielda. i mam tlumaczenie z 1889roku
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Jako, że lubię książki, pierwszy post na forum postanowiłam napisać w tym temacie.
Ja po raz setny czytam "Skrytobójce" autorstwa Robin Hobb Szalenie interesujące i gorąco polecam, bo dobija mnie fakt, że wszyscy mówią, że nigdy o tym nie słyszeli.
No i ostatnio zostałam zmuszona do wypożyczenia "Potopu", ale nie wiedzieć czemu nie bardzo chce mi się za to zabierać i leży sobie spokojnie na biurku.
Widziałam wyżej dyskusję na temat ostatniej części Harry'ego Pottera i muszę przyznać, że Rowling stała się żałośnie przewidująca i jestem zdecydowanie na nie.
_________________ "A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.
Kotka.
Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."
A teraz pochłaniam : "Przenajświętszą Rzeczpospolitą" - Piekary ;]
Jesli Polska miał by wyglądać za parę lat jak jest tu opisane ... to marnie (marniutko, a nawet bardzo marniusieńko) to widzę ...
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
sobie przeczytalam w ciagu ostatniego tygodnia
"Baranka"
i "Najglupszego Aniola"
Moore'a
do tego ostatnio "za boga ojczyzne i garsc zlota" i jeszcze "rytual" i "gildie magow" i "Sluge Bozego" i juz nie wiem jeszcze co ale costam jeszcze bylo.
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 22:43
Cytat:
i "Najglupszego Aniola"
Moore'a
świetne dostałam na zeszłą Gwiazdkę, Baranka jeszcze nie miałam okazji przeczytać, ale poszukuję
a teraz szczerze powiedziawszy mam zastój mały, trzeba się wybrać w poniedziałek do biblioteki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum