Zarejestruj się u nas lub też Zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Co ostatnio sie ogladalo!
Autor Wiadomość
Seir 
True Otaku

Wysłany: Pon Lis 17, 2008 17:32   

... Kurna ...masakra... bez kitu... oglądam Princess Tutu... :sweet:
To anime jest chore. Masakra odmóżdża mnie, mam po niej drgawki i w ogóle...
Chyba się uzależniłam :lmao:
O masakra jestem dopiero przy 10 odcinku ale moim faworytem jest Fakir (wolę go jako Fakię :hmm: ). W każdym bądź razie to jest psychopatyczna bajka xD
Dziwnie jest tak czasem dla odmiany oglądnąć anime w którym się nie zarzynają, nie mordują...zero krwi.. (nie stop, jest moment z krwią xD )
Phm...muszę z tym skończyć :O

LunarBird napisał/a:
Co ostatnio oglądałem? Ninja Scroll

Waaa..A ja to chcę zobaczyć, a tego nigdzie nie mogę dostać :cry:
"Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”

Smigolx 
Royal Otaku
LocoRoco 2 *w*

Wysłany: Pon Lis 17, 2008 18:27   

Seir napisał/a:
Waaa..A ja to chcę zobaczyć, a tego nigdzie nie mogę dostać :cry:

Nie ma co nad tak kiepskim anime żałować :P .

Ja pewnie niedługo obejrzę Paranoia Agent, zostały mi tylko 2 odcinki, a następny zapowiada się mega schizowo :sweet: (o postaci, przy której zawsze mam dreszcze :sweet: )
Opening ^^ !

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Pon Lis 17, 2008 19:13   

my sobie ostatnio powtorke z Gravitation zrobilysmy ^^ i znow twierdze ze Hiro jest cudowny i marnuje sie z ta glupia baba <_<

hitomi2oo7 
Royal Otaku
LoveForYaoiForLove

Wysłany: Czw Lis 27, 2008 20:00   

Co ostatnio oglądnęłam :sweet: fufufu taką boooską ova-kę pod tytułem Ikoku Irokoi Romantan - i była to 2 ova -> UWAGA! To jest stanowczo yaoi, więc oglądacie na własne ryzyko xD Ja uwielbiam mangę a ova też wyszła całkiem nieźle :D

Druga ova, którą oglądałam zwie się Switch i podobała mi się znacznie bardziej od mangi co jest już wielkim komplementem dla ova-ki! :love: I nie mogę doczekać się drugiej, ova-ki bo skończyli mi w takim momencie, że normalnie można dostać wścieku! Ale i tak polecam gorąco! :D

Shizuku
Wanderer

Wysłany: Sob Lis 29, 2008 19:19   

Seir napisał/a:
... Kurna ...masakra... bez kitu... oglądam Princess Tutu...
To anime jest chore. Masakra odmóżdża mnie, mam po niej drgawki i w ogóle...
Chyba się uzależniłam
O masakra jestem dopiero przy 10 odcinku ale moim faworytem jest Fakir (wolę go jako Fakię ). W każdym bądź razie to jest psychopatyczna bajka
Dziwnie jest tak czasem dla odmiany oglądnąć anime w którym się nie zarzynają, nie mordują...zero krwi.. (nie stop, jest moment z krwią )
Phm...muszę z tym skończyć

Też wolałam Fakira od tego anemicznego księcia. Ja miałam ochotę, na jakieś sympatyczne i miłe anime i się nie zawiodłam. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, kto by pomyślał, że z takim zawzięciem będę oglądać coś z gatunku magical girls.

Aktualnie oglądam Welcome to the NHK! Jak narazie może być, choć bez rewelacji. Ładna grafika i wpadająca w ucho muzyka. Zobaczymy co będzie dalej...

Blair 
True Otaku
Marutiina-sama

Wysłany: Nie Gru 28, 2008 13:49   

Jestem w trakcie oglądania Kuroshitsuji oraz Junjou Romantica (obydwa świetne anime).
A jeśli chodzi o to co ostatnio obejrzałam w całości to Nabari No Ou *____*

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Nie Gru 28, 2008 18:39   

hmm... junjou romanrica 2 <chce juz kolejny odcinek :sweet: >
tokyo majin gakuen kenpuchou tou dai ni maku <najdluzszy tytul jaki znam xD > - zadam ostatniego odcinka z subami TT_TT
i tak przez swieta sobie obejrzalam Zombie Loan i Kamisama Kazoku - oba swietne na zabijanie czasu, lekkie i przyjemne :)
no a chwilowo jestem w trakcie Gilgamesha, ktory jest genialny :D

Luirianis
Wanderer

Wysłany: Pon Gru 29, 2008 09:21   

W święta udało mi się obejrzeć
Bleach OVA "Sealed Sword Frenzy" oraz odc. 200
kilka odcinków Samurai Champloo,
wymęczyłam nogizaka haruka no himitsu

nic nowego ...

jakieś nowe pomysły ciekawe do oglądania ?

Futaba 
Begging Otaku
niach niach

Wysłany: Pon Gru 29, 2008 18:22   

Ostatnio skończyłam Full Metal Panic? Fumoffu. Genialna sprawa, polecam wszystkim miłośnikom komedii szkolnych.

Obecnie oglądam Onegai Teacher, BECK, Detroit Metal City i drugi sezon School Rumble. Co do wszystkich to wrażenia póki co pozytywne.

Poza tym dużo serii mam jeszcze nieskończonych, ale jak za długo coś odkładam to już niewielka szansa, że dokończę >xP.

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Pon Gru 29, 2008 20:16   

a mi sie w koncu Jigoku Shojo i Hayate no Gotoku sciagnelo wiec czas sie za to zabrac xD

a wczoraj w nocy sobie z Aurorkiem zrobilam powtorke z Kamisama Kazoku XP

hitomi2oo7 
Royal Otaku
LoveForYaoiForLove

Wysłany: Wto Gru 30, 2008 17:30   

Z powodu opóźnień jakie wystąpiły przy angielskich napisach do Kuroshitsuji (stanęło na chyba 8 odcinku :cry: ), jestem w trakcie Ergo Proxy :love: Booskie to jest anime nie powiem ale pewnie też będę czekać wieczność na angielskie napisy... XP

Fi 
Die my dear...

Wysłany: Dzisiaj 1:11   

hitomi2oo7 napisał/a:
do Kuroshitsuji (stanęło na chyba 8 odcinku :cry: ),

obecnie na 10 ... ;p shinsen subs wypuścili do 10 na razie ;p

hitomi2oo7 napisał/a:
Ergo Proxy :love: Booskie to jest anime nie powiem ale pewnie też będę czekać wieczność na angielskie napisy... XP

a to przecież już DAWNOOOOOOO miało ang napisy ;p ... przecież ja już to dawno oglądalam ;p i tak.. boskie xDDD :sweet:

..:: Otakus Gatus ::..

Dołaczus: ... p.n.e.
Postus: maximus

Odpowiedz do tematu