... Kurna ...masakra... bez kitu... oglądam Princess Tutu...
To anime jest chore. Masakra odmóżdża mnie, mam po niej drgawki i w ogóle...
Chyba się uzależniłam
O masakra jestem dopiero przy 10 odcinku ale moim faworytem jest Fakir (wolę go jako Fakię ). W każdym bądź razie to jest psychopatyczna bajka
Dziwnie jest tak czasem dla odmiany oglądnąć anime w którym się nie zarzynają, nie mordują...zero krwi.. (nie stop, jest moment z krwią )
Phm...muszę z tym skończyć
LunarBird napisał/a:
Co ostatnio oglądałem? Ninja Scroll
Waaa..A ja to chcę zobaczyć, a tego nigdzie nie mogę dostać
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Waaa..A ja to chcę zobaczyć, a tego nigdzie nie mogę dostać
Nie ma co nad tak kiepskim anime żałować .
Ja pewnie niedługo obejrzę Paranoia Agent, zostały mi tylko 2 odcinki, a następny zapowiada się mega schizowo (o postaci, przy której zawsze mam dreszcze )
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
my sobie ostatnio powtorke z Gravitation zrobilysmy i znow twierdze ze Hiro jest cudowny i marnuje sie z ta glupia baba
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Co ostatnio oglądnęłam fufufu taką boooską ova-kę pod tytułem Ikoku Irokoi Romantan- i była to 2 ova -> UWAGA! To jest stanowczo yaoi, więc oglądacie na własne ryzyko Ja uwielbiam mangę a ova też wyszła całkiem nieźle
Druga ova, którą oglądałam zwie się Switch i podobała mi się znacznie bardziej od mangi co jest już wielkim komplementem dla ova-ki! I nie mogę doczekać się drugiej, ova-ki bo skończyli mi w takim momencie, że normalnie można dostać wścieku! Ale i tak polecam gorąco!
... Kurna ...masakra... bez kitu... oglądam Princess Tutu...
To anime jest chore. Masakra odmóżdża mnie, mam po niej drgawki i w ogóle...
Chyba się uzależniłam
O masakra jestem dopiero przy 10 odcinku ale moim faworytem jest Fakir (wolę go jako Fakię ). W każdym bądź razie to jest psychopatyczna bajka
Dziwnie jest tak czasem dla odmiany oglądnąć anime w którym się nie zarzynają, nie mordują...zero krwi.. (nie stop, jest moment z krwią )
Phm...muszę z tym skończyć
Też wolałam Fakira od tego anemicznego księcia. Ja miałam ochotę, na jakieś sympatyczne i miłe anime i się nie zawiodłam. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, kto by pomyślał, że z takim zawzięciem będę oglądać coś z gatunku magical girls.
Aktualnie oglądam Welcome to the NHK! Jak narazie może być, choć bez rewelacji. Ładna grafika i wpadająca w ucho muzyka. Zobaczymy co będzie dalej...
Jestem w trakcie oglądania Kuroshitsuji oraz Junjou Romantica (obydwa świetne anime).
A jeśli chodzi o to co ostatnio obejrzałam w całości to Nabari No Ou *____*
hmm... junjou romanrica 2 <chce juz kolejny odcinek >
tokyo majin gakuen kenpuchou tou dai ni maku <najdluzszy tytul jaki znam > - zadam ostatniego odcinka z subami TT_TT
i tak przez swieta sobie obejrzalam Zombie Loan i Kamisama Kazoku - oba swietne na zabijanie czasu, lekkie i przyjemne
no a chwilowo jestem w trakcie Gilgamesha, ktory jest genialny
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
a mi sie w koncu Jigoku Shojo i Hayate no Gotoku sciagnelo wiec czas sie za to zabrac
a wczoraj w nocy sobie z Aurorkiem zrobilam powtorke z Kamisama Kazoku
Z powodu opóźnień jakie wystąpiły przy angielskich napisach do Kuroshitsuji (stanęło na chyba 8 odcinku ), jestem w trakcie Ergo Proxy Booskie to jest anime nie powiem ale pewnie też będę czekać wieczność na angielskie napisy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum