No proponuję grę, którą pewnie każdy zna, nie wiem czy zasady trzeba tłumaczyć? Dajesz dwa zabawne/masakryczne/straszne/etc. przykłady i osoba następna sobie wybiera co jest gorsze, pisze ładnie dlaczego i daje kolejne przykłady
To ja zacznę
Co jest gorsze? Życie bez internetu czy życie bez telefonu komórkowego?
_________________ "A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.
Kotka.
Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."
W życiu bym nie umył . A te umycie to by chyba było w wielkim cudzysłowiu . Ale niech będzie cebulowa (chyba już mniej smierdzi )
Co jest gorsze, starszy, czy młodszy braciszek ?
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Zdecydowanie młodszy braciszek ! (wiem z doświadczenia )
Co jest gorsze, mieć różowe, świecące skarpetki, czy mieć dwie różne świecące skarpetki ?
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Oglądać anime po japońsku, czy polsku (dubbing, rzecz jasna )
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Kotka.
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."
Chyba wydepilowane u faceta, bo w sumie kobiece nogi mało mnie obchodzą (jeśli nie są moje).
Co jest gorsze: mężczyzna mądry ale brzydki czy mężczyzna głupi ale przystojny
(wersja dla panów: co jest gorsze: kobieta mądra ale brzydka czy kobieta głupia ale piękna )
Kotka.
nie jeść przez tydzień ;p spanie jak spanie, człowiek może się przyzwyczaić, chociaż w sumie... tego i tego limit był chyba do 10-11 dni... wtedy człowiek i tak umrze
Co gorsze: zginąć przez brak dopływu krwi do mózgu czy braku jej w sercu?
Co gorsze- spóźnić się na urodziny naj;epszego kumple (wyjedli już ajlepsze zarło) czy przyjść za wcześnie do szkoły i zostac namówionym przez dyrektorkę do pożądkowania dokumentów?
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Raczej w futrze w lecie. Chyba wolę żeby mi było zimno (i tak mi ciągle zimno wiec to mała różnica)
Co gorsze: być emo czy zjeść muchę?
Kotka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum