yyyyym... moje zycie zostalo powaznie skomplikowane tym pytaniem eetooo... no to chyba pierwszych... ja bym niebo i ziemie miejscami zamienila zeby zdobyc wszystkie tomy ukochanej mangi
co gorsze
mlodszy brat dosiada sie do komputera i kasuje wszystko z dysku
czy
rodzice konfiskuja wszystkie mangi w ramach "udaraslania" swojego dziecinnego potomka?
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Młodszy brat dosiada sie do komputera i kasuje wszystko z dysku O___o nie wiem czy bym to przeżyła... moje wszystkie pliki.. filmy... anime... nie-ee.. nie zniosłabym tego
Co gorsze: Reklamy przychodzące na maila czy reklamy włączające się na stronach?
Te włączające się na stronach, ba czasami kurna trudno w nie trafić, żeby wyłączyć. O a tych na mailu nie czytam po prostu kasuje.
Co gorsze mieć za sąsiada studentów, którzy co noc robią imprezę, czy starszą babcię która zrzędzi i nachodzi o byle głupstwo.
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Według mnie gorsze jest mieć za sąsiada studentów, którzy co noc robią imprezę... ciągły ból głowy =.= A babcię to przecież nie zawsze trzeba wpuszczać xDDD
Co gorsze: nic nie mieć na koncie w komórce przy pilnej potrzebie wykonania telefonu czy mieć za dużo kasy na koncie z brakiem sposobu na jej wydanie?
nie miec nic na koncie.
zeby wydac kase zawsze sie znajdzie sposob. a jak nie, to bedzie na pozniej =3
co gorsze
najesc sie na imieninach cioci tak, zeby nie mozna bylo sie ruszyc przez godzine <w sensie rodzinka nas zapycha zarciem przy akompaniamencie naszego ukochanego "jak Ty mizernie wygladasz! jedz bo nie urosniesz">
czy
siedziec przed miska slodyczy i nie moc ich tknac po tygodniowej glodowce? <nie mozna i juz. ktos broni dostepu do gory szczescia >
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Zdecydowanie nie móc tknąć słodyczy Z ciotką zawsze dam sobie radę ... gorzej z babcią o.O
Co gorsze robiąc andruta zapchać się masą czekoladową i nie móc spożyć własnego wyrobu, czy w ogóle nie mieć andruta
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
eetooo... chyba nie zrobic prezentow ja kooochaaam kupowac prezenty
co gorsze
karp czy ryba po grecku? tak swiatecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum