Zarejestruj się u nas lub też Zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Co gorsze?
Autor Wiadomość
Futaba 
Begging Otaku
niach niach

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 21:42   

Brak potrzeb. Brak kasy można przeżyc, a strasznym jest, kiedy włazisz obojętnie do sklepu, zniesmaczasz się i wychodzisz. Jeśli długo nic nie kupowałam to później w ogóle nie mam ochoty czegokolwiek nabywac (czy inni też tak mają?).

Co gorsze : byc przypalanym jak Kmicic przy obronie Częstochowy czy cierpiec niczym Młody Werter XD?

rudee. 
True Otaku

Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 15:19   

cierpieć niczym Młody Werter.. nie znam go ale Kmicic jest taki suupeer......... takii czaaad.. noo *3* więc jak o nim wspomniałaś to wybieram tą opcje nie ważne o co w niej chodzi xd

co gorsze: opieprzać i mieć wyrzuty sumienia czy być opieprzanym i czuć się winnym?

Seir 
True Otaku

Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 15:58   

Opieprzać i mieć wyrzuty sumienia, wydaje mi się. Najlepiej jest opieprzać i nie mieć wyrzutów sumienia. Natomiast dość często jestem opieprzana i wyrzuty sumienia...hmmm...no cóż xD

Co gorsze ... oblanie jakiegoś przedmiotu i nie przejście do następnej klasy czy sytuacja w której nauczyciel siła przepycha cię dalej mimo iż nic nie umiesz.

(Tak szkolnie, żeby było ^^ )
"Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 00:07   

brak kasy ;P zawsze wymysle na co wywalic dowolna ilosc pieniedzy ^^"

co gorsze:
przemoknac do suchej nitki i miec jeszcze 2 godziny drogi do domu i mozliwosci przebrania sie w cos suchego
czy
wyladowac na 40 stopniowym upale w glanach, czarnych spodniach i skorzanej kurtce i rowniez smazyc sie tak przez 2 godziny?

Futaba 
Begging Otaku
niach niach

Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 17:36   

Gorsze jest sterczec w upał w czarnych ciuchach. Czasem dobrze jest sobie przemoknąc, a później miec satysfakcję, że się doczłapało do chaty xD .

Co gorsze : Zgubic swoje wyciułane w pocie roczne zarobki czy zostac uprowadzonym na tydzień przez terrorystów?

Akai-Neko 
Death comes...

Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 12:31   

Zostać uprowadzonym na tydzień przez terrorystów. Pieniądze to nie wszystko... Ale hmm.. wiesz... zależy co oni by robili :p czy tylko trzymali, zapewnili pożywienie, a po tygodzniu grzecznie wypuścili... to wtedy zgubienie kasy byłoby gorsze :p

Co gorsze: Zachorować raz, a porządnie, czy przeziębić się, prawie wyzdrowieć i znów się przeziębić?

"Powinnam umrzeć z uśmiechem na twarzy, prawda?"
"Lepiej zasłużyć sobie na honor, niż go posiadać."
"Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie"

hitomi2oo7 
Royal Otaku
LoveForYaoiForLove

Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 14:27   

Noire napisał/a:
przeziębić się, prawie wyzdrowieć i znów się przeziębić?

OMG! Niekończaca się opowieść jest dużo gorsza!

Co gorsze: wejść pod prysznic i po odkręceniu kurka od wody poleci na ciebie lodowata woda czy jak nie leci wcale? :hihi:

Akai-Neko 
Death comes...

Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 14:58   

hitomi2oo7 napisał/a:
Niekończaca się opowieść

Jest taki film ;3

Wejść pod prysznic i po odkręceniu kurka od wody poleci na ciebie lodowata woda. Człowiek nastawi się na cieplutką wodę a tu zimna leci :p

Co gorsze: Być okłamywanym i wiedzieć o tym, czy trwać w niewiedzy?

"Powinnam umrzeć z uśmiechem na twarzy, prawda?"
"Lepiej zasłużyć sobie na honor, niż go posiadać."
"Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie"

Seir 
True Otaku

Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 19:04   

Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;D

Co gorsze... iść na olimpiadę przedmiotową z jednego przedmiotu i zawalić, czy z kilku przedmiotów i też zawalić ?
"Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”

Smigolx 
Royal Otaku
LocoRoco 2 *w*

Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 18:25   

Nie jestem z jakiegoś przedmiotu wybitnie uzdolniony/obeznany, więc nie załamał bym się, natomiast z kilku to mniej więcej oznacza, że się ogólnie nie radzi xD .

Mieć za wielu fanów, czy ich w ogóle nie mieć?
Opening ^^ !

hitomi2oo7 
Royal Otaku
LoveForYaoiForLove

Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 12:55   

Smigolx napisał/a:
Mieć za wielu fanów, czy ich w ogóle nie mieć?

Mieć za wielu fanów bo zbyt wielka sława przyciąga także wielu świrów, ^_^ którzy bardzo chętnie zrobiliby ci śmiertelną krzywdę... wybór mała popularność=brak kasy, duża popularność=wypadek albo śmierć z rąk obłąkańca hmmm, co tu wybrać? xD

Co gorsze: utopić się czy spaść z 9-go piętra? (ale mam masakryczne wizje ne? xD )

LunarBird 
Otaku Gate Seeker
The One & Only

Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 16:30   

hitomi2oo7 napisał/a:
Co gorsze: utopić się czy spaść z 9-go piętra?

Utopić się. Kiedy człowiek się topi, przez ładny kawałek czasu walczy się desperacko o powietrze zanim się utopisz. Natomiast fakt, kiedy spadasz też trochę to trwa i się boisz, ale żadnego fizycznego cierpienia nie czujesz. A jak uderzysz o ziemię, ponosisz śmierć na miejscu.

Co gorsze: nie umieć kłamać, czy nie potrafić mówić prawdy?

Mój fic: Upadek Cephiro

Hime 
Wanderer

Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 10:09   

Nie umieć kłamać. Kłamstwo jest rzeczą życia codzienności, kłamstwo jest rzeczą która potrafi uratować komuś tyłek. Oczywiście mówienie prawdy też jest ważne.... ale to rzecz drugoplanowa xD

Co gorsze: życie człowieka dorosłoego, czy nastolatka?

"“Wszyscy są wspaniali, kiedy są jedną nogą po drugiej stronie.” - Dr House

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 22:55   

chyba dorosłego. jako nastolatek zawsze jest możliwość usprawiedliwienia się, że się czegoś nie wiedziało/ nie umiało czy że zrobiło się jakąś głupotę. poza tym mając <prawie> 20 lat i oglądając bajki mim o wszystko czuję się lepiej niż gdybym miała 45 lat i je oglądała ^^"

co gorsze:
wstajesz rano i nie ma kawy
czy
wstajesz rano i nie płatków
<tutaj powinna się pojawić złowroga muzyka rodem z filmu hitchcocka>

Seir 
True Otaku

Wysłany: Czw Paź 02, 2008 20:53   

Nie ma płatków? Jak to nie ma płatków :cry: ? Ja potrzebuję płatków xD
Kawy nie pijam chyba, że mrożona.

Co gorsze nie mieć pierwszych dwóch tomów ukochanej mangi, czy jednego ostatniego?

..:: Otakus Gatus ::..

Dołaczus: ... p.n.e.
Postus: maximus

Odpowiedz do tematu