Zarejestruj się u nas lub też Zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Co dzisiaj robiłaś/eś?
Autor Wiadomość
nobu 
True Otaku

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 17:28   

ja dostalem wierszyk od kolezanek na moj temat ;p nie bardzo jest czym sie chwalic ale mialy dobre checi i troszke moich wad w nim wymienily ale i tak mi wesolo bylo :)

J-knoc'k 
Begging Otaku

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 17:30   

Zabiję się. Co za kretyn wymyślił, że mamy napisać charakterystykę? Co to, podstawówka?!!! :X
Błagam o 40 pkt xD A z 2cz. błagam o 20 xD .

Grenka
Wanderer

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 19:31   

hehe ja blagam o 20 z humana :lol-sweat:

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 15:02   

Aurorek napisał/a:
chociaż do starej powinnam mieć sentyment - to pierwsza klawa którą w całości sama rozkręciłam, wyczyściłam, skręciłam i nawet działała :P <dumna z siebie>

przez dwa dni.
ale dzialala.
troche xD

Katsu
Wanderer

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 19:07   

najpierw bilardzik z kumplem, rzadko jest okazja więc trza było się spotkac. A potem wybrałem się do szkoły, troche pomalowac nabrac skilla. Potem wracałem na piechotę z przypadkowo spotkanym kumplem. Ogolnie przyjemy dzień.

komx 
Begging Otaku

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 19:21   

Pisałem moje "być, albo nie być" z matmy i oczywiście, mogłem się tego spodziewać, otrzymałem dar od losu w postaci wyjścia pani nauczycielki... Podczas sprawdzianu wyszła na 30 minut xD Znaczy się w wolnym tłumaczeniu... zdam do klasy maturalnej :P

makaryn 
True Otaku
Vamo' alla Flamenco

Wysłany: Nie Maj 04, 2008 21:53   

Byłem na meczu Znicza Pruszków z Polonią Warszawa, a jako że jestem rodowitym Pruszkowianinem urodzonym w warszawskim szpitalu, to kibicowałem Zniczowi :) Drużyna miejscowych wygrała 3:2 i ma wielką szansę na dostanie się do ekstraklasy, juhu :P

To było rano, musiałem wstać już o 8 bo kolejka po bilety była niebotyczna, potem poszedłem z kumplami zjeść kebab i po rozstaniu czekał mnie samotny marsz do domu. Akurat autobusu nie miałem i trzeba było przejśc te 4km :D Następnie zagrałem z wujkiem w scrabble, bo burza przyszła i trzeba było wyłączyć wszelki sprzęt elektroniczny, gdy ta sobie poszła to poszwędałem się po domu, zrobiłem coś dziwnego ze swoim pulpitem (następne widżety zostały postawione) i teraz piszę tutaj :)

ketriken 
Otaku Gate Seeker

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 16:39   

Haha, to ja napiszę co dzisiaj robiłam :)

Ja wstałam sobie o godzinie 9.
Następnie o godzinie 10.30 umówiłam się z koleżankami na przystanku, aby pójść gdzieś tam gdzieś, bo koleżanka chciała coś załatwić. W trajtku wydarł się na ta samą koleżankę bardzo Miły Pan, bo niby nie ustąpiła miejsca jego starszej matce z małym dzieckiem i cały trajtek z kolei zaczął wydzierać się na wyżej wymienionego Miłego Pana, wyrzucając mu brak kultury. Było ciekawie :) Potem "grałam" na plaży w siatkówkę :) I wróciłam do domu, molestować komputer :) I właśnie siedzę i się nudzę i jest fajnie :)
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."

IFF 
Wanderer

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 17:54   

o jaki cudny temat XD ja wstałem o 6 i do 18 zbierałem truskaweczki gdyż moją mamuśkę ogarnęła truskawkowa pasja... a ja muszę cierpieć.. a tak po za tym to pewnie za niedługo pójdę się alkoholizować :lmao:

Namida 
True Otaku
nutka

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 18:49   

wstałam o 10... i zaczęłam grać na kompie/czytać/i tak dalej. O 16-10 wyszłam na trening. Na treningu stułkłam sobie łokcia... i mię boli (nadal) graliśmy w nogę i w rugby i w ręczną. I było fajnie. Wróciłam około 19-30. teraz jem zupkę chińską ;D
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my

justynkers 
Otaku Gate Seeker

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 18:56   

Wstałam o 8. O 9:30 byłam umówiona z koleżanką na rower. Plan zakładał, że jedziemy nad jezioro. Najpierw włóczyłyśmy się po Rumi w poszukiwaniu ul. Kamiennej. Udało się, znalazłyśmy. Po przejechaniu tejże ulicy jechałyśmy jakąś leśną ścieżką, notabene wybrukowaną. Kiedy dotarłyśmy normalnej ulicy źle skręciłyśmy. Będąc w Koleczkowie uznałyśmy, że darujemy sobie jezioro i wróciłyśmy do Gdyni :)
Tak mi minęło 5 godz, po których poszłam się kąpać i spać :P
Obudziłam się i poszłam przed kompa, i tak siedzę i to piszę :)

hitomi2oo7 
Royal Otaku
LoveForYaoiForLove

Wysłany: Nie Lip 06, 2008 12:46   

Dzisiaj jest niedziela wiec spałam do 10:00 a jak wstałam to zjadłam rosół. Czekam na 2 danie :sweet: A mam udko kurczaka, mizerię i kluski Śląskie xD Kocham moja mamusię :rotfl: Jak zjem pewnie dalej będę buszować po necie a gdzieś około 18:00 poczytam sobie "TIGANĘ" bo dawno nie czytałam :] O której pójdę spać nie wiem bo dzisiaj kabarety lecą :P No to by było wszystko.

Ann 
Otaku Gate Seeker
WereWolf

Wysłany: Sob Sie 09, 2008 23:57   

A ja? 12 h przesiedziałam w pracy. Ale przynajmniej pośmiałyśmy się trochę z dziewczynami. Jednakże czasami poprostu nie lubię podróży do domu albo z domu do pracy. A teraz siedzę jak zwykle przed komputerem i spać nie mogę. Słucham muzyki aby wpaśćw jakiś senswony trans, który spowoduje, że sen będzie lekki i odpocznę :)

Filia-chan 
Otaku Gate Seeker
Dark Hań Orange Girl

Wysłany: Nie Sie 10, 2008 00:17   

ja dziś tzn wczoraj wstałam ok 8 słuchałam muzy, poczytałam 'Chłopów', ponudziłam się , posprzątałam i pojechałam na grilla xD przed chwilą wróciłam :D :D

Seir 
True Otaku

Wysłany: Nie Sie 10, 2008 00:40   

Ha, to ja dzisiaj... Byłam na grillu ^^ Znaczy dalej jestem, bo strasznie leje i robimy grilla na balkonie, czwartego piętra xD ... To zgodne z prawem O_o ? (nie, żebym jakoś specjalnie sie przejmowała... ale ciekawi mnie to xD )
"Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”

..:: Otakus Gatus ::..

Dołaczus: ... p.n.e.
Postus: maximus

Odpowiedz do tematu