No ale niestety filmik został usunięty to o czym ty chcesz rozmawiać? No to lubisz Wisłe?? Ja uwielbiam!! Znam prawie wszystkie piosenki i kiedyś miałam szalik ale mi kuzyn zakosił... chlip
a co do Wisły to pewnie że lubie, choć teraz skład Lecha mi sie bardziej podoba. Franz Smuda, przemyślane transfery no i ładnie grają
zresztą jeśli polska drużyna gra w Europejskich pucharach to zawsze kibicuje, w końcu Polska, tyle że wyjątkiem było Zagłębie ale: "Zagłębie Lubin to nie jest polski klub, to nie jest polski klub, to nie jest polski klub"
co do piosenek... znam pierwszą zwrote "Jak długo na Wawelu"
A Wisła tak przegrała z Śląskiem Wrocłaaaaaaaaw!!! 4:0 Jak to mogło się stać!!!
"lecz nawet jeśli przegrywasz to musi krótko trwać, bo mistrza ten zdobywa który potrafi grać..." czy coś takiego. W sobote byłam na rejmontaaaa :D:D:D
Ja kibicuję Barcelonie od bardzo dawna, w kraju jeszcze dłużej kibicuję Legii, więc niestety za Wisłą nie jestem Jednakże to, że odpadła z Ligi Mistrzów, oznacza, iż przegrał polski futbol, niestety... (Wygrany mecz Wisły oglądałem razem z Hiszpanami niedaleko samego miasta Barcelona, w nadmorskim Blanes )
Nawiążę jeszcze luźno do tematu:
Błaszczykowski, o ile nie zmarnuje swojego talentu może dać nam wiele radości. Jest naprawdę dobry. Samo zainteresowanie Liverpool'u jego osobą świadczy o tym, że jest dobry.
Taaa to bym musiała sprzedać chyba swoją siostre. Ale byłam w tym czasie w Kraku i widziałam piłkarzy Balcerony!! i tylko tym się moge pochwalić!!
zawsze to coś ja tylko autografy od grajkó z Wisły zbierałem jak trenowali przed jakimś meczem u mnie w metropolii
makaryn napisał/a:
iż przegrał polski futbol, niestety... (Wygrany mecz Wisły oglądałem razem z Hiszpanami niedaleko samego miasta Barcelona, w nadmorskim Blanes )
do tego można sie przyzwyczaić... od 1996 roku nie mamy Ligii Mistrzów, rok w rok dostajemy baty i może w końcu za niedługo coś sie zmieni. w końcu Cypr i Białoruś mają tą LM...
makaryn napisał/a:
Błaszczykowski, o ile nie zmarnuje swojego talentu może dać nam wiele radości. Jest naprawdę dobry. Samo zainteresowanie Liverpool'u jego osobą świadczy o tym, że jest dobry.
No miejmy nadzieje ja tez za tego chłopaka trzymam kciuki żeby sie fajnie nam rozwinął bo jest jedną z nadzieji naszego narodu
cieszy oczywiście że tak wielki klub sie interesuje naszym Kubą jednak na jego miejscu pograł bym w Niemczech sezon albo dwa jeszcze. niech sie ogra do końca, wyszlifuje w Dortmundzie i może podbijac Europe
Ja kibicuję Barcelonie od bardzo dawna, w kraju jeszcze dłużej kibicuję Legii, więc niestety za Wisłą nie jestem
No to się chyba nie polubimy!! Pewnie mi by się dostało gdybyś mnie spotkał na ulicy!! nie no żartuje przecież nie jestem żadnym pseudokibolem!! Ale najlepsi i tak są z jakiś 4-to ligowych drużyn!! Pod domem mojej koleżanki co sobote się tłuką!!!
biały_bez napisał/a:
ja tylko autografy od grajkó z Wisły zbierałem jak trenowali przed jakimś meczem u mnie w metropolii
jaaaa fajno!! Mi to w mojej "metropoli" nie grozi. Nawet nie ma porządnego boiska!! Soła to nawet trybun nie ma!! Chyba żę liczyć te dwie ławeczki z powyrywanymi szczebelkami!!
PS: musze to powiedzieć jak ja mam dość buuuudyyyy!!! Nie chce mi się nicccc!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum