Witam szanownego użytkownika. Na tym forum uprasza sie o nie molestowanie innych
a tak to cześć, hej, ohayo, hi, hejka i co tam jeszcze wymyślisz
*podaje cole*
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Namida napisał/a:
Witam szanownego użytkownika. Na tym forum uprasza sie o nie molestowanie innych
o bosze ...pomyliłem FORA XD"
xDDD jako mod oświadczam, iż znajdą się na tym forum osoby zmolestowane nawet przeze mnie więc Namiduś nie głos herezji xDDD molestowanie było zawsze na miejscu xDDD ale ciiiiiiiii................. to się wytnie ...
ekhemmmm... ten tego i owego witam na forum , życzę miłego pobytu xDDD
xDDD jako mod oświadczam, iż znajdą się na tym forum osoby zmolestowane nawet przeze mnie więc Namiduś nie głos herezji xDDD molestowanie było zawsze na miejscu xDDD ale ciiiiiiiii................. to się wytnie ...
T.T .... wszyscy mnie macja xDDD Czyzbym byla lekkich obyczajow ?
I fakt to fakt ... kto tu jeszcez nie byl zmolestowany ? <3333333
Dobra dobra ja siedze juz Ciii XD
A chciałam aby chodziaż jedna osoba na forum nie była molestowana/nie mojestowała. Ale coż... Przez Fi nie udało mi się
AkatsukiNoShin napisał/a:
I fakt to fakt ... kto tu jeszcez nie byl zmolestowany ? <3333333
Wskazuje palcem na sufit.
O nie był...
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum