co by tu o sobie napisać?
praktycznie wszyscy mnie już znacie.
jeżeli zdaży się ktosiek, który nic nie wie to napiszę tylko tyle 'twoja strata' ;p
A tak serio serio.
Lubię faunę i florę. Jestem w stanie pogryźć każdego kto odważy się niszczyć ich zasoby ;]
Lubię czytać. Jestem pod tym kątem dość wybredna.
Lubię dobre filmy (dla każdego te dwa słowa znaczą co innego... więc nie ppodważać tego proszę ;p). Do mojej klasyki zaliczam wszystkie filmy z Brucem Lee jak i Jackie Chanem.
Lubię średniowiecze i fantastykę.
Lubię pisać. Opowiadania, czasami wiersze i rzadziej piosenki.
Lubię śpiewać (od wczoraj w zespole jestem ;]) i tańczyć.
Lubię jeszcze bardzo wiele rzeczy. Jednak najważniejszy fakt pozostawiłam na końcu.
Jestem osobą wierzącą i myślę, że konwersacje na ten temat lepiej prowadzić na gg bo inaczej będzie niezły szaszor ;]
To chyba tyle. Dziękuję za uwagę. Jak zwykle krótko, zwięźlei na temat ;p
Przywitać sympatyczną koleżankę Ufam, że zostaniesz na forum dłużej i .... i oby do przodu
Pią Mar 21, 2008 - A ja myślałem, że Ty od niedawna na forum, No cóż W takim razie witam nową (albo raczej, ekhm, starą - tym bardziej, że z niektórymi już miałaś przyjemność postować ) użytkowniczkę. Mam nadzieję, że nie przerazi Cię ta wszechobecna pustka
szczerze? przywykłam do pustek na forum
a co do nowej - starej... jakoś nie miałamochoty na przesiadywanie przed kompem na forum... ale z drugiej strony... tyle rzeczy mnie omija... więc muszę nadrobić
_________________ ''... droga, którą idziesz tylko pośród innych dróg ma sens...''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum