To jest jak nałóg... a nawet obsesja .
Zapraszam do oglądania, komentowania i ewentualnego oceniania moich wypocin, które będę zamieszczać w tym temacie, jeśli można .
Jak na razie obejrzałem pierwsze 4
AMV z Bleach'a podoba mi sie najbardziej ale powiem tez że pozostałe również zachowują klimat
Huh, dzięki Stabil .
Właśnie robię 2 klip do Bleach'a, do ostatniej walki Ichigo i Grimmjowa .
[ Dodano: Czw Kwi 17, 2008 17:59 ]
Nowy klip. Do ostatniej walki Ichigo i Grimmjowa. O fortuna, of coz.
Trza by pomyśleć nad czymś ambitniejszym, chociaz to było wyzwanie .
[ Dodano: Czw Kwi 17, 2008 18:02 ]
Kolejny. Tym razem do legendarnego Liberi Fatali .
Widzę, że tworzysz AMV z Final Fantasy Świetnie, bo to moja ukochana wręcz seria. Niestety, w VII nie grałem Tylko w VIII, IX, X, X-2 i XII Ostatnio od nowa przechodzę IX i mam zamiar ściągnąć VII. Ale koniec OT. Co do klipów, to bardzo dobre i przyjemne. szczególnie nowy z Bleacha i te z FF VIII
Dobra w tym jesteś J-knoc'k. Świetny jest trailer FFVII "O Fortuna". Ten konkursowy z FFVII też rządzi. Hehe jedyne co średnio mi się podoba to łączenie Final Fantasy z piosenką Rubika w jednym klipie XD. Ale ogólnie woidac, że znasz się na rzeczy.
Zwykle do AMVek to na długość kija nie podejdę, ale tak z nudów przejrzałam Twoje i...
J'knock, kochana, masteer jesteś *.* to są po prostu cuda! <achhh, Aurorek się rozpłynęła>
Tak budujących klimatu teledysków dawno nie oglądałam normalnie nobla jej dać albo wódki
Najlepsiejsze jak na mnie - Ameno i The Gravity Of Love
cudo!
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Muszę przyznać, że całkiem ładnie Ci to wychodzi . Też robiłem amv'ki ale nie chciało mi się bawić w efekty, a ty się pobawilaś i widać poztywne efekty . Jedynie przyczepić się mogę podkładu, bo za często się powtarza, a za polskimi nutami nie przepadam .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Mówisz, że zrobisz klip na zamówienie ? To wiesz co, ja Ci chętnie zlecę, tak żebyś się pobawiła ! Dawno nie widziałem anime Slayers, nawet jakiegoś amv, więc teraz chętnie bym zobaczył . Jeżeli masz odcinki Slayersów to ciekaw jestem co tam zrobisz . Do podkładu nie mam życzeń, będę zdany na twój gust .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Początek to niewyraźny "Waltz of the moon" i stylizacja na zaniki pamięci rodem z FFVIII gdy Squall przypominał sobie Rinoę, o ile pamiętam (przydałoby się znowu zabrać za tą piękną gierkę i wreszcie zacząć grać w VII) Potem słyszę "Compression of time" - nuta niewątpliwie tajemnicza, niesamowicie klimatyczna, dlatego był to świetny wybór. Ogólnie stosunkowo krótko, ale bardzo wciągająco. Filmik daje poczuć niezwykłość serii, wydarzeń i wczuć się w nie - a sądzę, że o to chodziło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum