Hmm... wiesz co... w takich chwilach najbardziej przydatny jest młotek
Hmmm a wiesz, że możesz mieć trochę racji moja droga? XD chociaż ono czasami tak śłodko patrzy ...
Ana napisał/a:
rozumiem,że przed Gdańsk Trip nie zahaczamy o Twoją miejscówkę? hehe
yhyhy oczywiście kochanie to nie zaprosiłam Cie jeszcze? XD jeej mój błąd Ty wiesz ze do mnie to zawsze możesz... ;);) a przed Gdańsk Tripe - jasssne o ile trafimy... XD
Ana napisał/a:
joga razem z koleżankami
geez chodziłam na jogę pół roku w ramach wfu i... mam dość XD to było okroooopne ;]' nie dość że baba taka sobie to jeszcze wszystko bolało... to ja już wolę polatać na mój fitness
A teraz spacerki to obowiązkooooowooo <i taki długi po Gdańsku... >
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Hmmm a wiesz, że możesz mieć trochę racji moja droga? XD chociaż ono czasami tak śłodko patrzy ...
smacznego
Aurorek napisał/a:
yhyhy oczywiście kochanie to nie zaprosiłam Cie jeszcze? XD jeej mój błąd Ty wiesz ze do mnie to zawsze możesz... ;) a przed Gdańsk Tripe - jasssne o ile trafimy... XD
hiehie,ciekawe tylko u której najpierw wyjdzie nasz babski wieczorek,bo kurcze,do Krakowa to masz wpaść i to niebawem
Aurorek napisał/a:
geez chodziłam na jogę pół roku w ramach wfu i... mam dość XD to było okroooopne ;]' nie dość że baba taka sobie to jeszcze wszystko bolało... to ja już wolę polatać na mój fitness
a no widzisz,bo wf a tak z własnej woli to co innego
hiehie,ciekawe tylko u której najpierw wyjdzie nasz babski wieczorek,bo kurcze,do Krakowa to masz wpaść i to niebawem
too ja w ramach aktywności fizycznej przyjdę XD wpaadne kochanie, of kose że wpaadne XD przecież nie moge przepuścic takiej okazji
Cytat:
a no widzisz,bo wf a tak z własnej woli to co innego
heheh w sumie racja... skręca mnie na samą myśl że "ide na wf a mogłabym się opierdzielać" XD ale jak tak sama z siebie to jest całkiem ok... tak czy inaczej nigdy więcej na joge nie pójde <uraz na psychice do końca życia> XD
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Zapomniałem zaznaczyć, że codziennie staram się w domu rozwijać moją tężyznę fizyczną przy pomocy wszelakich ćwiczeń na drążku, bądź z hantelkami
No kolego... respekt
Ja jak się zmuszę do zrobienia dziennie 100 brzuszków to jest święto lasu, a moje hantelki zostały zaliczone do zabytków klasy 0 i leżą bezpieczne na szafie na wszelki wypadek jak by mnie naszło na ćwiczenie ( mam cholerny lęk wysokości, na wysokości 2 m dostaje zawrotów i mdłości )... ehhh nie ma to jak samodyscyplina... tydzień ćwiczeń, miesiąc czekolady i znowu detox przez tydzień i znowu czekolada
[ Dodano: Czw Maj 08, 2008 12:39 ]
Aurorek napisał/a:
chociaż ono czasami tak śłodko patrzy ...
nio wiesz laska... prawa dżunglii... albo ty albo ono...
Aurorek napisał/a:
uciekł mi
Łap go Aurorku, łap... bo jak się archiwum x dowie to Ci go zabiorą i nici z obiadu
_________________ Dlaczego krzyż
uśmiech
rana głeboka
too ja w ramach aktywności fizycznej przyjdę XD wpaadne kochanie, of kose że wpaadne XD przecież nie moge przepuścic takiej okazji
no no,czekam,to dopiero będzie spacerek bejbe
Midori-chan napisał/a:
mam cholerny lęk wysokości, na wysokości 2 m dostaje zawrotów i mdłości
aaaaaa,zapomniałam!! Ścianka do wspinaczki,demyt,jedno z najcudowniejszych miejsc w Krakowie Co prawda moja koleżanka latała jak tarzan na linie,bo zepsnęła jej się noga,a mi przycięło dłoń,bo nie umiałam dobrze asekurować,ale i tak polecam to każdemu Zwłaszcza z lękiem wysokości takim jak mój,cudowne przeżycie i wzmacnia mięśnie całego ciała
Zwłaszcza z lękiem wysokości takim jak mój,cudowne przeżycie i wzmacnia mięśnie całego ciała
Taaa... że już nie wspomnę o śniadanku, obiadku i kolacji która wyląduje na głowach nieszczęśników pode mną... >.<"
Nie ja chyba sobie odpuszczę... ale to dziwne... na krzesło za chiny nie wejdę, ale wspinaczka na drzewo to jak do tej pory mój ulubiony sposób wyładowania stresu... hmmm dziwna jestem
_________________ Dlaczego krzyż
uśmiech
rana głeboka
no ale ja tak nie mogę za Ani decydować, wiesz, na taką despotkę bym wyszła no... XD
Cytat:
czasami mnie najdzie na bieganie albo pływanie
pływać to ja lubię, ale bieganie <przerażona> coś do czego nigdy nie potrafiłam się zmusić i jakoś za nic nie potrafię z tego hmm... czerpać przyjemności ;]'
No ja do sportu nie bardzo się nadaje, bo moje serduszko się buntuje. Bieganie odpada -.- Bo zaczynam mdleć.
No ale ogólnie to rolki, łyżwy, rower ale wszystko z ograniczeniem, niestety
No ale zawsze mogło być gorzej Grunt, że żyję
_________________ "A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.
Kotka.
Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."
hmmm ja tam czasamu lubie sobie pograc w koszykowke (jak jest z kim;p) ale przewaznie rowerek ;p planuje jakies calodniowe wypady sobie zrobic bo trzeba kiedys kondycje potrenowac (nawet taki len jak ja musi sie kiedys ruszac) hmmm co jeszcze a no i jeszcze lubie dlugie spacery ;p za bieganiem nie przepadam no chyba ze na busa musze zdazyc to wtedy z musu ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum